پزشکیان: خواهان توسعه روابط با کشورهای اروپایی برپایه دوستی و احترام متقابل هستیم

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت رفع موانع ارتقای روابط ایران و کشورهای اروپایی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان توسعه روابط با همه کشورهای اروپایی از جمله آلمان بر پایه دوستی، اعتمادسازی مشترک و احترام متقابل است.

 

به گزارش نبأپرس، دکتر مسعود پزشکیان بعد از ظهر دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ در پاسخ به تماس تلفنی «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان، با ضروری دانستن رفع موانع ارتقای روابط ایران و کشورهای اروپایی، افزود: جمهوری اسلامی ایران خواهان توسعه روابط با همه کشورهای اروپایی از جمله آلمان بر پایه دوستی، اعتمادسازی مشترک و احترام متقابل است.

رئیس جمهور حفظ و ارتقای صلح، ثبات و امنیت منطقه‌ای و جهانی را از جمله سیاست‌های محوری جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: در شرایطی که رژیم صهیونیستی با زیر پا گذاشتن همه معاهدات و قوانین بین‌المللی ضمن استمرار جنایت و نسل‌کشی در غزه، به اقدامات تروریستی در دیگر کشورها مبادرت کرده و امنیت منطقه و صلح جهانی را با چالش و بحران جدی مواجه کرده است، انتظار مردم جهان از کشورهای اروپایی بویژه آلمان ، نقش آفرینی موثر در جهت پایان دادن به نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه به جای حمایت و پشتیبانی از این رژیم است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره خود را موظف به تبعیت از قوانین و مقررات بین‌المللی دانسته است، تصریح کرد: ایران ضمن استقبال از توسعه تعاملات با همه کشورها و تاکید بر حل مشکلات از طریق مذاکره،‌ هرگز تسلیم فشار، تحریم، زورگویی و تجاوزگری نخواهد شد بلکه مطابق موازین بین‌المللی پاسخ به متجاوزین را حق خود می‌داند.

آلمان علاقه مند به ارتقای روابط با ایران در همه زمینه‌ها است
صدر اعظم آلمان نیز در این گفت وگوی تلفنی با تبریک انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور ملت ایران و قدردانی از مواضع ارزشمند وی، بر آمادگی و علاقه مندی کشورش برای ارتقای روابط با ایران در همه زمینه‌ها تاکید کرد.

اولاف شولتس همچنین برقراری صلح و امنیت در منطقه را از اولویت‌های رویکرد آلمان نسبت به غرب آسیا و جهان عنوان و بر ضرورت توقف فوری جنگ و خشونت در غزه و برقراری آتش بس در این منطقه تاکید کرد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 10 =

دکمه بازگشت به بالا