هراس اسرائیل از ضربات بعدی یمن/ جبهه شمال در کنترل نصرالله

کارشناسان و ژنرال‌های صهیونیست با اشاره به اینکه حمله موشکی یمن یک شکست جدید برای این رژیم بود، تأکید کردند: در حالی که اسرائیل در محاصره است و نصرالله کنترل جبهه شمالی را در دست دارد، فرودگاه بن‌گوریون در معرض حمله قریب‌الوقوع یمنی‌هاست.

 

به گزارش نبأپرس، واکنش‌ها و تحلیل‌ها در محافل عبری به حمله موشکی روز یکشنبه نیروهای مسلح یمن در تل‌آویو، همچنان ادامه دارد و صهیونیست‌ها نگران هدف قرار گرفتن فرودگاه بن‌گوریون در حملات بعدی یمنی‌ها هستند.

یمن برای دومین بار تشکیلات پدافندی اسرائیل را در تل‌آویو شکست داد

«آموس هرئیل» تحلیلگر امور نظامی رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری هاآرتص که پیشتر درباره شکست تشکیلات پدافندی ارتش اسرائیل مقابل موشک یمنی‌ها در تل‌آویو ابراز نگرانی کرده بود، در تحلیل جدید خود به این منظور اعلام کرد: موشک یمنی مسافتی بیش از 2000 کیلومتر را طی کرد و به تل‌آویو رسید و میلیون‌ها اسرائیلی مجبور شدند به پناهگاه بروند. این‌که روز یکشنبه، اسرائیل موفق به رهگیری و ساقط کردن این موشک یمن نشد، به‌معنای آن است که یمنی‌ها برای دومین بار توانستند به پدافند هوایی اسرائیل نفوذ کنند؛ جایی که گروه انصارالله یمن در جولای گذشته توانست یک حمله پهپادی به تل‌آویو انجام دهد که در جریان آن یک اسرائیلی کشته شد.

این تحلیلگر صهیونیست افزود: علاوه بر آن تحقیقات در ارتش اسرائیل با سرعت برای پاسخ به این سؤال در حال انجام است؛ آیا هدف یمنی‌ها حمله به فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو بوده است؟ این در حالی است که یمنی‌ها همچنان اسرائیل را تهدید و تأکید می‌کنند که در اولین سالگرد جنگ غزه در هفت اکتبر، ضربه‌ای بزرگ به اسرائیل خواهند زد.

آموس هرئیل تصریح کرد: حمله یمن علیه اسرائیل منجر به تشدید تنش‌ها در جبهه‌های دیگر خواهد شد و اگر در این شرایط، اسرائیل به‌سمت یک جنگ گسترده علیه لبنان حرکت کند، ما در آستانه جنگی منطقه‌ای قرار خواهیم گرفت. صحبت‌های بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر نشان می‌دهد که جنگ علیه غزه ادامه خواهد داشت و توافقی برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا در کار نیست؛ حتی با وجود اعتراضات شدیدی که از سوی اسرائیلی‌ها به‌ویژه خانواده‌های اسرا علیه کابینه نتانیاهو وجود دارد.

با حمله موشکی یمن، یک شکست جدید برای کابینه نتانیاهو رقم خورد

از طرف دیگر روزنامه عبری معاریو در گزارشی به حمله موشکی اخیر یمن در تل‌آویو اشاره و تأکید کرد: این موشک بالستیک که از یمن شلیک شد، به‌فاصله 6کیلومتری فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد و منجر به زخمی شدن 9 اسرائیلی شد، این یک موشک بالستیک استثنایی بود که یمنی‌ها شلیک کردند.

وب‌سایت عبری والا هم در همین زمینه به‌نقل از «تسویکا هایموویچ» فرمانده پیشین پدافند هوایی ارتش اسرائیل اعلام کرد: این موشک شلیک‌شده از یمن، دوربردترین موشکی بود که تاکنون دیده‌ایم.

«نوعام امیر» تحلیلگر امور نظامی رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه 14 تلویزیون این رژیم درباره حمله موشکی یمن گفت: تحقیقات اولیه نیروی هوایی اسرائیل و فرماندهی جبهه داخلی نشان می‌دهد که این موشک بالستیک از غرب یمن پرتاب شده است و مدت پرواز آن از غرب یمن تا تل‌آویو کمتر از یک ربع ساعت بوده است. تشکیلات پدافندی اسرائیل از جمله سامانه گنبد آهنین چندین موشک رهگیر به‌سمت این موشک یمنی شلیک کردند که هیچ کدام به آن اصابت نکرد.

«یائیر گولان» رئیس حزب کار رژیم صهیونیستی و ژنرال ذخیره ارتش این رژیم نیز به‌نوبه خود اعلام کرد: یک بار دیگر شکست کابینه راست افراطی اسرائیل به همه ما ثابت شد؛ کابینه‌ای که به‌جای بستن جبهه‌های جنگ، اسرائیل را به‌سمت جنگی نامحدود و تمام‌نشدنی هدایت می‌کند و همچنین آن را در باتلاق جنگ داخلی بی‌پایان می‌اندازد، این کابینه ما را به‌سمت پرتگاه می‌برد و ما باید هر روز علیه آن تظاهرات کنیم.

جبهه شمالی اسرائیل در کنترل نصرالله است

«عودید فوریر» عضو کنست رژیم صهیونیستی هم در این زمینه اظهار داشت: صبح روز یکشنبه یک موشک از یمن به مرکز اسرائیل (فلسطین اشغالی) و مناطق کاملاً حفاظت‌شده اصابت کرد، این در حالی است که جبهه شمالی ما در کنترل (سید) حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله که میزان و شدت آتش را در جبهه شمالی تعیین می‌کند، است و نیروهای ارتش اسرائیل در نوار غزه همچنان در رنج و خستگی هستند.

«درون گبیش» ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و فرمانده اسبق نیروی هوایی این ارتش نیز در این راستا گفت: اسرائیل باید کاری برای احیای قدرت بازدارندگی خود انجام دهد؛ زیرا این بازدارندگی به‌شدت فرسایش یافته است و این منطقی نیست که ما صرفاً در موضع دفاعی بمانیم.

وی افزود: علاوه بر آن همچنان این سؤال مطرح است؛ اگر حادثه 7 اکتبر اتفاق نمی‌افتاد و برای اولین بار یک نیروی عربی نمی‌توانست این‌گونه به اسرائیل حمله کند و اسرائیلی‌ها را به‌گروگان بگیرد، آیا اسرائیل امروز در معرض تهدید جنگ چندجبهه‌ای قرار می‌گرفت؟

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 18 =

دکمه بازگشت به بالا