گام بلند دولت در اجرای عدالت؛ افزایش ۱۰۰ درصدی کشاورزان و روستاییان بیمه شده در مازندران

 

اجرای عدالت و پیشرفت با محوریت و رویکرد محرومیت زدایی که از رویکردها و برنامه‌های اولویت‌دار دولت سیزدهم عنوان شد، با افزایش ۱۰۰ درصدی جمعیت بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران به ویژه در یکسال اخیر، نمود عینی یافته است.

 

به گزارش نبأپرس، بررسی شاخص‌های آماری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران نشان می‌دهد که دولت سیزدهم با زیرپوشش قراردادن جمعیت بیشتری از روستاییان در این صندوق، چتر حمایتی خود را به ویژه در یکسال اخیر گسترش داده است و گواه این ادعا نیز آمار و ارقام های موجود در این بخش است.

جامعه روستایی و عشایری کشور که به‌دلیل ماهیت اشتغال غیررسمی خود، یکی از آسیب‌پذیرترین گروه‌های اجتماعی در مواجهه با شرایط سخت اقتصادی به شمار می‌روند، در سال‌های اخیر با بحران جدی در تامین معیشت و گذران زندگی روبه‌رو شدند و دولت سیزدهم با گسترش چتر حمایتی بیمه کشاورزان، رویستاییان و عشایر، گام نخست را در اجرای عدالت اجتماعی و رفع محرومیت زدایی در کشور محکم برداشت.

بیمه‌های اجتماعی به‌عنوان یکی از ساز و کارهای کلیدی در کاهش و جلوگیری از فقر در اولویت کاری دولت سیردهم قرار گرفت تا در شرایط بحران، امکان گذران معیشت خانوارهای آسیب‌پذیر را فراهم آورد و در همین راستا نیز دولت مردمی با اجرای طرح ملی بیمه اجتماعی خانوارهای محروم و کمتر برخوردار روستایی و عشایری به همگان ثابت کرد که برای اجرای عدالت اجتماعی در کشور بسیار مصمم و با انگیزه است.

هدف از طراحی و عملیاتی‌سازی طرح ملی بیمه اجتماعی خانوارهای محروم و کمتر برخوردار روستایی و عشایری گسترش ضریب پوشش ارایه خدمات بیمه اجتماعی برای خانوارهای محروم و کمتر برخوردار مناطق روستایی و عشایری است و در همین راستا نیز تاکنون یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از زنان و مردان روستایی و عشایر کشور زیر پوشش این بیمه هستند و این امر بیانگر این واقعیت مهم و اساسی است که دولت سیزدهم گام بلندی برای بسط عدالت اجتماعی، کاهش نابرابری و تامین رفاه اجتماعی جامعه روستاییان و عشایر کشور برداشته شده است.

طرح ملی بیمه اجتماعی اقشار کم‌درآمد روستایی و عشایری کشور که در دولت دوازدهم تصویب و به حال خود رها شده بود با همت دولت سیزدهم وارد فاز عملیاتی شد که با نهایی شدن این طرح از ابتدای مهرماه پارسال تا کنون بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از آسیب‌پذیرترین گروه‌های اجتماعی کشور که فاقد هرگونه بیمه اجتماعی بوده‌اند، زیرپوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر قرار گرفتند.

توانمندسازی فرهنگی و اقتصادی فرد برای ارتقای مشارکت در تامین آینده‌ای مبتنی بر شان و کرامت انسانی و برداشتن هزینه‌های حمایتی از روی بودجه عمومی دولت، راهبرد دولت سیزدهم در پیگیری و اجرایی شدن این طرح بود که بر اساس آن جامعه هدف طی سال اول از سوی دولت با اختصاص بودجه یک هزار میلیارد تومانی مشتمل بر حق بیمه سهم بیمه شده و ۲ هزار میلیارد تومانی مشتمل بر حق بیمه سهم دولت در مجموع به میزان سه هزار میلیارد تومان، که بر اساس نظام چند لایه تامین اجتماعی قابلیت توانمندسازی دارند، بیمه خواهند شد.

در این راستا و در سال اول، افراد مشمول طرح، کاملاً رایگان بیمه خواهند شد و طی چهار سال بعد، هر سال سهم دولت در پرداخت حق بیمه افراد یک درصد کاهش یافته و خود فرد موظف به پرداخت میزان کاهش یافته خواهد بود و پس از پنج  سال، پرداخت کل حق بیمه سهم بیمه شده صندوق به میزان پنج درصد،  مانند سایر بیمه شدگان این صندوق بر عهده خود فرد قرار خواهد گرفت.

در کنار ایجاد لایه حمایتی مستحکم برای اقشار آسیب‌پذیر روستایی و عشایری در این طرح، از منظر آماری و گسترش ضریب پوشش ارایه خدمات بیمه اجتماعی، عملیاتی‌سازی طرح یاد شده معادل عملکرد صندوق از زمان تاسیس آن طی ۱۶ سال گذشته بوده و منجر به رشد ضریب پوشش ارایه خدمات بیمه اجتماعی در مناطق روستایی و عشایری از ۱۶.۶۴ به ۳۲.۴۶ درصد خواهد شد.

رشد ۱۰۰ درصدی جمعیت بیمه شدگان صندوق کشاورزی، روستایی و عشایر مازندران

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر مازندران از جذب ۶۶ هزار و ۳۴۴ بیمه شده تا پایان سال ۹۵ خبر داد و گفت که در چند سال اخیر و به ویژه با حمایت های دولت سیزدهم اکنون این رقم به ۱۳۲ هزار و ۵۱۱ بیمه شده اصلی تا پایان سال ۱۴۰۰ رسیده است که این امر بیانگر رشد ۱۰۰ درصدی جمعیت بیمه شدگان این صندوق در استان است.

گام بلند دولت در اجرای عدالت؛ افزایش ۱۰۰ درصدی کشاورزان و روستاییان بیمه شده در مازندران
 محمد ابراهیمی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران 

افزایش شاخص‌های آماری بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران در دولت سیزدهم 

محمد ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت که عملکرد ماهانه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران نشان می دهد که از زمان فعالیت دولت سیزدهم، تمام شاخص های مربوط به این صندوق چه به لحاظ شمار افراد زیرپوشش، تعداد اعضای صندوق و تعداد اعضای بیمه روستاییان و عشایر و اعتبارات مربوط به مستمری بگیران روند صعودی داشته است.

در نخستین ماه از فعالیت دولت مردمی یعنی در مردادماه پارسال تعداد اعضای صندوق در استان نسبت به مشابه سال ماقبل آن ۱۳.۲، تعداد بیمه شدگان فعال استان در مقایسه با تیرماه سال ، ۳.۴ و تعداد بیمه شدگان فعال صندوق استان در مقایسه با سال گذشته ۱۹.۱ و تعداد بیمه شدگان فعال تمدیدی استان در مقایسه با مشابه سال گذشته ۲۹.۹ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار داشت که با همت دولت سیزدهم نرخ تمدید بیمه پردازی بر حسب موعد تمدید در مردادماه پارسال ۸۴.۴ درصد بوده که صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران از این حیث در جایگاه دوم کشور قرار گرفته است و مبلغ بیمه پردازی بیمه شدگان استان با رسیدن به رقم حدود ۴۸ میلیارد ریال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد رشد داشته است.

رشد ۸۴.۸ درصدی میزان وصولی حق بیمه در شهریور

وی گفت که در دومین ماه از زمان فعالیت دولت مردمی یعنی در شهریور ۱۴۰۰، تعداد اعضای بیمه روستاییان و عشایر مازندران در مقایسه با مشابه سال گذشته ۱۳.۲ درصد رشد داشته است ضمن اینکه تعداد بیمه شدگان فعال استان در این ماه در مقایسه با ماه قبل آن یعنی مردادماه ۱.۴ درصد و در مقایسه با سال ماقبل آن نیز ۱۶.۹ درصد رشد داشته است.

ابراهیمی افزود: تعداد بیمه شدگان فعال جدید در استان در شهریورماه ۱۴۰۰ در مقایسه با ماه قبل از آن ۳۹.۴ درصد و در مقابسه با مدت مشابه سال ماقبل آن نیز ۱۴.۱۹۹ درصد افزایش داشت.

وی با بیان اینکه تعداد بیمه شدگان فعال تمدیدی استان در شهریورماه ۱۴۰۰ در مقایسه با ماه قبل ازآن یعنی مرداد ماه ۲۱ و در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن نیز ۴۴.۳ درصد افزایش داشته است.

وی میزان وصولی حق بیمه در شهریورماه پارسال را حدود ۶۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت که این میزان در مقایسه با مشابه سال گذشته ۸۴.۸ درصد رشد داشته است.

گام بلند دولت در اجرای عدالت؛ افزایش ۱۰۰ درصدی کشاورزان و روستاییان بیمه شده در مازندران

رشد ۱۶.۴ درصدی تعداد بیمه شدگان صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر مازندران از رشد ۱۶.۴ درصدی تعداد بیمه شدگان فعال استان در مهرماه ۱۴۰۰ در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن خبر داد و گفت که تعداد بیمه شدگان فعال تمدیدی نیز در این ماه در مقایسه با مهر ماه ۹۹، ۲۸.۱ درصد رشد داشته است و نسبت تحقق تعداد تمدید حق بیمه بر مبنای موعد تمدید در استان ۹۱.۳ درصد بوده که در این راستا مازندران رتبه نخست کشوری را در اختیار دارد.

ابراهیمی از رشد ۱۲.۸ درصدی تعداد اعضای این صندوق در سومین ماه از فعالیت دولت سیزدهم یعنی مهرماه پارسال در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن خبر داد و افزود که در مهرماه پارسال بیش از ۵۴ میلیارد ریال بابت حق بیمه از افراد زیرپوشش این صندوق دریافت شد.

وی ادامه داد: میزان وصول حق بیمه از کشاورزان، روستاییان و عشایر زیرپوشش این صندوق در مهرماه پارسال در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن ۵۱.۷ درصد افزایش داشت و مازندران از این لحاظ رتبه چهارم کشوری را به خود اختصاص داده است.

رشد ۲۳.۶ درصدی بیمه شدگان فعال تمدیدی در آبان ۱۴۰۰

وی از رشد ۱۲.۶ درصدی تعداد اعضای این صندوق در آبانماه سال ۱۴۰۰ در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن خبر داد و اظهارداشت: تعداد بیمه شدگان فعال استان نسبت به مهر ماه ۱۴۰۰، ۱.۲ و تعداد بیمه شدگان فعال تمدیدی استان در آبان ماه پارسال در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن ۱۶ و تعداد بیمه شدگان فعال تمدیدی استان در مقایسه با آبان سال ۹۹ به میزان ۲۳.۶ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه نسبت تحقق تعداد بیمه پردازی بر حسب موعد تمدید برابر با ۹۳.۳ درصد بوده که از این لحاظ مازندران در جایگاه دوم کشور قرار دارد، از رشد ۱۷.۸ درصدی وصول حق بیمه در آبانماه سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن خبرداد.

رشد ۱۲.۵ درصدی تعداد اعضای صندوق در آذرماه پارسال 

این مقام مسئول از رشد ۱۲.۵ درصدی تعداد اعضای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران با ۱۲۵ هزار و ۶۴۳ نفر عضو در آذرماه پارسال در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن خبر داد و گفت که تعداد بیمه شدگان فعال در استان در آذرماه پارسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رشد ۱۵.۳ درصدی به ۷۹ هزار و ۶۲۲ نفر رسید.

ابراهیمی بیان کرد که تعداد بیمه شدگان فعال تمدیدی بیمه روستائیان و عشایر مازندران در آذرماه سال ۱۴۰۰ با رشد ۲۶.۴ درصدی به ۹ هزار و ۳۲۵ نفر رسید که این استان در بین استان‌های کشور در جایگاه سوم قرار گرفت.

وی گفت که در آذرماه سال گذشته استان مازندران از لحاظ نسبت تحقق بیمه پردازی بر حسب موعد تمدید با ۹۱.۹ درصدی در جایگاه نخست کشور قرار گرفته است..

وی میزان وصول حق بیمه در آذرماه سال گذسته در این استان را حدود ۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته۵۳.۸ درصد رشد داشته است.

افزایش ۱۵.۲ درصد تعداد بیمه شدگان فعال در دیماه پارسال

ابراهیمی گفت که تعداد اعضای این صندوق در دیماه پارسال به ۱۲۷ هزار و ۱۵۵ نفر رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با عضویت ۱۴ هزار و ۱۲۴ بیمه شده جدید، با ۱۲.۵ درصد افزایش در جایگاه پنجم کشور قرار گرفته است و تعداد بیمه شدگان فعال استان نیز در این ماه به ۸۰ هزار و ۹۸۹۷ نفر افزایش یافت که این میزان در مقایسه با سال ماقبل آن ۱۵.۲ درصد رشد داشته است.

رشد ۴۹.۸ درصدی وصولی حق بیمه در بهمن ۱۴۰۰

ابراهیمی با بیان اینکه تعداد اعضای بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران با ۱۲ درصد رشد در مقایسه با مشابه سال ماقبل آن به ۱۲۸ هزار و  ۲۵۰ نفر رسید، اظهارکرد: تعداد بیمه شدگان فعال استان در بهمن ماه پارسال به ۸۱ هزار و ۶۰۸ نفر رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن ۱۲۳ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: در بهمن ماه پارسال بیش از ۹۳ میلیارد ریال حق بیمه وصول شد که این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۱۳.۶۸ و نسبت به بهمن سال گذشته ۴۹.۸ درصد رشد داشته است.

افزایش ۱۲.۳ درصدی تعداد بیمه شدگان فعال

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر مازندران از وصول ۱۱۰ میلیارد ریال بابت حق بیمه در اسفندماه پارسال خبر داد و بیان کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل آن  ۵۳ درصد افزایش داشته است.

ابراهیمی گفت: تا پایان اسفند پارسال، تعداد اعضای این صندوق در مازندران به ۱۲۹ هزار و ۹۰۱ نفر رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد رشد داشته است  که این استان در بین استان‌های کشور جایگاه پنجم کشوری را به خود اختصاص داد.

وی تصریح کرد: تعداد بیمه شدگان فعال استان تا پایان اسفندماه پارسال به ۸۴ هزار و ۸۱۸ نفر رسید که این میزان در مقایسه با ماه قبل ۳.۹ و در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۲.۳ درصد رشد داشته است.

زیرپوشش قرار گرفتن بیش از سه هزار بیمه شده جدید در سه ماهه نخست امسال

این مقام مسئول تعداد بیمه شدگان فعال مازندران در سه ماهه نخست امسال را ۸۰ هزار و ۷۲۳ نفر اعلام کرد و گفت که تعداد اعضای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران در سه ماهه نخست امسال به ۱۳۲ هزار و ۶۶۷ نفر رسید ضمن اینکه در این مدت سه هزار و ۲۷۶ بیمه شده جدید نیز زیرپوشش این صندوق قرار گرفتند.

افزایش تعداد بیمه شدگان فعال به حدود ۸۳ هزار نفر 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر مازندران از رشد ۴۱.۶ درصد وصول حق بیمه در تیرماه امسال در این استان خبر داد و گفت که در این ماه بیش از ۸۷ میلیارد ریال حق بیمه وصول شد و تعداد بیمه شدگان فعال استان در این ماه در مقایسه با تیرماه سال گذشته با ۱۱.۹ درصد رشد به ۸۲ هزار و ۶۳۸ نفر رسید.

ابراهیمی، تعداد اعضای بیمه روستائیان و عشایر مازندران را در تیرماه امسال به ۱۳۳ هزار و ۵۵۷ نفر اعلام کرد و افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد رشد داشته است و تعداد بیمه پردازی جدید در این ماه ۸۹۹ بیمه شده بوده که از این نظر مازندران در رتبه ششم کشوری قرار گرفته است.

وی شمار بیمه پردازان تمدیدی در تیرماه امسال را ۶ هزار و ۱۶۹ نفر اعلام کرد و با بیان اینکه مازندران از این نظر در رتبه چهارم کشوری قرار دارد، گفت: تعداد مستمری بگیران بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان تا پایان تیرماه امسال ۶ هزار و ۵۹۱ بیمه شده است.

پرداخت یک هزار و ۴۴۶ میلیارد ریال مستمری  

وی ادامه داد: از سال ۹۵ تا پایان تیرماه امسال در مجموع یک هزار و ۴۴۶ میلیارد ریال در قالب مستمری به بیمه شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران پرداخت شد که از این میزان ۴۷۶ میلیارد ریال در طی سال گذشته و ۱۷۴ میلیارد ریال نیز از ابتدای امسال تاکنون به بیمه شدگان پرداخت شده است.

تامین امنیت اجتماعی و بازتوزیع درآمد از رودیکردهای اصلی دولت سیزدهم است

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر مازندران، تامین امنیت اجتماعی، بازتوزیع درآمد و اجرای عدالت در جامعه را از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: دولت در صدد است از تمام امکانات و ظرفیت های موجود برای برای تحقق این مهم به شکل مطلوب استفاده کند و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان نیز برای اجرای عدالت در جامعه و حمایت از محرومان جامعه در این مسیر با دولت دکتر رئیسی همراه و همگام است.

ابراهیمی با بیان اینکه دولت موظف است از محل درآمدهای عمومی و مشارکت مردم در قالب بیمه خدماتی را به مردم ارایه کند، اظهار کرد: ساکنان دائمی روستاها با تایید شورا و دهیاری محل و همچنین افراد ساکن در شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر جمعیت نیز می توانند با تایید شورای شهر و شهردار، زیر پوشش بیمه اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات متنوع آن نیز بهره مند شوند.

وی با اشاره به اینکه طبق آمار و منابع موجود، ۵۰ درصد مردم مازندران در روستاها و ۲۵ درصد نیز در شهرهای کوچک سکونت دارند که این افراد می‌توانند زیرپوشش قرار بگیرند، گفت: همچنین افرادی که در قالب مشاغل ۲۳۰ گانه کشاورزی مشغول فعالیت هستند، می‌توانند با زیرپوشش قرار گرفتن صندوق بیمه از مزایای آن بهره مند شوند.

این مقام مسئول با بیان اینکه تا پایان سال ۹۵ حدود ۶۶ هزار خانوار بیمه شده بودند، یادآور شد: با حمایت دولتمردان و به ویژه دولت سیزدهم این رقم با رشد ۱۰۰ درصدی، اکنون به ۱۳۴ هزار خانوار رسیده است که این امر بیانگر تلاش شبانه روزی دولت دکتر سید ابراهیم رئیسی در ارایه خدمات متنوع به روستاییان و کشاورزان است.

ابراهیمی با عنوان اینکه کارکنان دولت، کارگران، نیروهای مسلح در صندوق‌های مختلف بیمه هستند و از خدمات آن بهره می‌برند، افزود: روستاییان، کشاورزان، عشایر، قالیبافان، زنبورداران و کشاورزان غیرساکن در روستا، رانندگان، صیادان، ناجیان و غیره می‌توانند از مزایای صندوق بیمه اجتماعی روستاییان برخوردار شوند.

وی با اظهار اینکه در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، پنج درصد حق بیمه توسط مشمول پرداخت می‌شود، گفت: برای اولین بار در کشور فیش حقوقی و کارگزینی برای روستاییان زیر پوشش این صندوق صادر شده است.

وی با بیان اینکه سوابق پرداختی روستاییان به سوابق بیمه‌ای تبدیل و تمامی معوقات بیمه‌ای پرداخت شده است، افزود: برای همه مشمولان کارت شناسایی صادر و توزیع شده است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان مازندران با اشاره به اینکه تمامی خدمات بیمه‌ای الکترونیکی شده است، گفت: نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای از جمله دغدغه‌ها بود که پایان سال قبل این مسئله رفع شده است.

دولت هیچ محدودیتی برای افزایش تعداد بیمه شدگان ندارد

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور در تازه ترین اظهارات خود گفته بود که دولت هیچ محدودیتی برای افزایش تعداد بیمه شدگان ندارد و اراده بر این است تا سالانه یک میلیون نفر را از طریق صندوق بیمه اجتماعی زیرپوشش قرار دهیم.

بیت‌الله برقراری با اشاره به تاسیس این صندوق در سال ۸۴، گفت: جمعیت هدف این صندوق یک سوم یعنی معادل حدود ۳۰ میلیون نفر است که با گذشت ۱۶ سال از زمان فعالیت اکنون حدود ۲ میلیون نفر از جمعیت روستایی و عشایری کشور زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی هستند.

وی با بیان اینکه آهنگ جذب بیمه‌ای در این صندوق در طی سال‌های گذشته بسیار کُند بوده است، ادامه داد: امسال با حمایت های دولت سیزدهم در قالب تعاونی ۳۰۰ هزار نفر زیرپوشش بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایری قرار می‌گیرند و ۳۰ هزار روحانی نیز از طریق این صندوق بیمه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ظرفیت بیمه کردن ۱۰ میلیون نفر را دارد، افزود: در کشور هم اکنون هفت میلیون نفر عضو هیچ صندوق بیمه‌ای نیستند و تا قبل از رسیدن به سن ۵۰ سالگی باید از طریق این صندوق بیمه شوند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور حوزه تامین اجتماعی و اشتغال و رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را حوزه‌ای بسیار گسترده دانست و یادآور شد: معیشت، بیمه، درمان و عدالت همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی و دولت سیزدهم است و تمام تلاش ما حرکت در تحقق این اهداف است.

برقراری با بیان اینکه تبیین نشدن فعالیت‌ها و دست نیافتن به اهداف مورد نظر این صندوق از دولت قبل به ما به ارث رسید، خاطرنشان کرد: از هر منظری باید برای تبیین این صندوق استفاده کنیم و مدیران و مسئولان باید شورای هماهنگی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی را جدی بگیرند.

وی بودجه صندوق بیمه اجتماعی را در سال گذشته یک‌هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که با حمایت های دولت سیزدهم امسال اعتبارات این صندوق با ۴۰ درصد افزایش به یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است که در نوع خود بی سابقه است.

امضای تفاهنامه مشترک برای گسترش پوشش بیمه‌ای در کشور

وی گفت که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور به تازگی تفاهم‌نامه مشترکی امضا کردند که قرار است با استفاده از ظرفیت مردمی و اجتماعی و فرهنگی بخش تعاون در توسعه، تعمیم و گسترش پوشش بیمه ای صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اقدام کنند.

براساس آمار و منابع موجود، جمعیت روستایی کشور ۲۰ میلیون نفر است که ۳۵ درصد از جمعیت روستایی از سایر مزایای بیمه برخوردارند. در مازندران ۷۳ هزار نفر از جمعیت روستایی  این استان زیرپوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند و پنج هزار نفر نیز تاکنون بازنشسته و از حقوق بازنشستگی بهره مندند.

در بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، تنها یک سوم حق بیمه از سوی روستاییان پرداخت و دو سوم دیگر آن توسط دولت پرداخته می‌شود و این صندوق با کمک دو برابری دولت، زمینه ای را فراهم کرده است تا اقشار کم درآمد جامعه که بار تولید را به دوش دارند راحت‌تر بتوانند بیمه شوند و در آینده از مزایایی بازنشستگی برخوردار شوند.

 

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − شش =

دکمه بازگشت به بالا