آمادگی کامل آتش‌نشانی شهرداری رباط‌کریم در چهارشنبه پایانی سال

شهردار رباط‌کریم از پویش نه به چهارشنبه سوری خطرناک در رباط کریم خبر داد و گفت: برای پیشگیری از خطرات چهارشنبه سوری، پویش نه به چهارشنبه سوری خطرناک؛ به زودی در چهارراه اصلی شهررباط کریم برگزار می شود و از ظرفیت فضای مجازی و رسانه ای برای آگاهی بخشی به شهروندان عزیز استفاده می‌کنیم.

 

به گزارش نبأپرس از رباط کریم، حمیدرضا اله یاری با اشاره به آماده بودن نیروهای آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رباط کریم برای شب چهارشنبه‌سوری، اظهار کرد: نیروها و تجهیزات خدمات ایمنی برای رسیدگی به حوادث چهارشنبه‌سوری آمادگی کامل دارند. این امیدواری هم می رود به دلیل همزمانی با ایام ماه مبارک رمضان و شب های قدر، آرامش روحی و عرفانی موجب شود تا شرایط ایده آل تری را در مقایسه با سال های گذشته سپری کنیم.

وی با توصیه به خانواده ها و بزرگترها در راهنمایی فرزندان و دوری آنها از این دست حوادث، گفت: امیدوارم با نظارت و راهنمایی که بزرگترها نسبت به فرزندان خود دارند آنها را بیشتر کنترل کنند تا چهارشنبه آرام تری را نسبت به سال های گذشته داشته باشیم.البته نباید از فرهنگ سازی و آگاهی بخشید فضای رسانه ای و نصب بیلبورد و آموزش های مداوم دراین باره نیزغافل ماند که در دستور کار هرساله ما نیز می باشد.

شهردار رباط کریم همچنین از تجهیز آتش نشانی به لباس های نوین و نسوز با استانداردهای روز جهانی خبر داد و یادآور شد: با پیگیری های بعمل آمده خدمات ایمنی و آتش نشانی به لباس های نوین تری مجهز شده است تا خطرات و آسیب های احتمالی در زمان وقوع حادثه، دامن گیر نیروهای عزیز آتش نشانی نشود.

اله یاری با اشاره به حوادث سال گذشته، یادآور شد: متاسفانه درحوادث چهارشنبه سوزی سال گذشته ۱۲۰ مورد آتش سوزی اعلام شد و ۸ مصدوم داشتیم. امیدوارم با تمهیدات و همزمان شدن این روز با ایام قدر، بتوانیم آرامش روحی بیشتری را شاهد باشیم و گزارش ناگواری اعلام نشود.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 10 =

دکمه بازگشت به بالا