ابداع عصای هوشمند نابینایان توسط دانش آموز نخبه رباتیک پرندی + فیلم و عکس

دانش آموز نخبه 10 ساله پرندی و عضو تیم ملی رباتیک کشور موفق به ابداع عصای هوشمند نابینایان شد.

 

سید کیان نظری دانش آموز نخبه پرندی و عضو تیم ملی رباتیک کشور در گفتگوی اختصاصی با نبأپرس بیان کرد: بنده 10 سال دارم و دانش آموز مقطع دبستان کلاس پنجم و ساکن شهر پرند هستم و از 3 سالگی علاقه خاصی به ساخت لگو و کارهای دستی و رباتی داشتم و همین ذوق و علاقه باعث شد تا در این رشته بیشتر متمرکز شوم.

وی افزود: دیدن سریال بچه مهندس در من ذوق و علاقه ای فراتر از یک حس و انگیزه ایجاد کرد و مصمم شدم تا در این رشته به صورت حرفه ای پیش بروم.

نظری به حمایت خانواده در مسیر رشد و پیشرفت در این رشته اشاره کرد و گفت: از زمانی که خانواده ام استعداد من را دیدند شرایط را برای پیشرفت در این رشته و زمینه برایم فراهم کردند و با ثبت نام در کلاس های مختلف و آموزش و تهیه کتاب های مورد نیاز مرا تشویق کردند تا بتوانم در مسیر و هدفم گام بردارم.

دانش آموز نخبه 10 ساله پرندی بیان کرد: خیلی وقت ها برای ساخت لگو و برخی ابداعات خود نیاز به قطعات و لوازم خاصی نیاز داشتم که برخی از آنها باید از کشورهای خارجی تهیه می شد و خانواده به سختی این ملزومات را برایم تهیه می کردند تا بتوانم ابداع خودم را انجام دهم.

وی به 3 ابداع خود اشاره کرد و گفت: من تا این لحظه موفق شدم یک عصای هوشمند نابینایان و یک عروسک رباتیکی برای عروسک گردان های جلوی فروشگاه ها و رستوران ها همچنین یک ربات کنترلی بسازم که هر یک از این ابداعاتم با یک ذهنیت خاصی شکل گرفت و در نهایت با امکانات موجود توانستم آنها را بسازم و در مسابقات مختلف شرکت کنم و با ارائه آنها مقام بیاورم.

سید کیان نظری یادآور شد: به تازگی در مسابقات رباتیک مینی جنگجو مقام آوردم همچنین به 2 دوره از مسابقات جهانی اول در کشور ترکیه و دومین مسابقه جهانی در احمدآباد هندوستان انتخاب و دعوت شده ام.

دانش آموز نخبه 10 ساله پرندی عنوان کرد: عصای هوشمند نابینایان شامل یک دسته الکترونیکی با یک جعبه کنترل آنالوگ معمولی در انتهای آن است و در حالی که نوک این عصا برای شناسایی موانع سطح زمین مورد استفاده قرار می‌گیرد، موانع مرتفع یا موانعی که به طور مستقیم به زمین متصل نیستند نیز توسط پالس‌های حسگر فراصوت تعبیه شده در این عصا شناسایی می‌شوند و دستگاه با استفاده از آلارم های صوتی کاربر را مطلع می‌کند و قابلیت افزودن ارتعاش و بلوتوث برای هدفون و مطلع کردن نیز می باشد و تمامی خط و خطوط و چاله و موانع را با توجه به حسگرها تشخیص می دهد و در صورت حمایت می توان این عصا را در یک قالب زیبا تری طراحی و اجرا کرد.

وی گفت با توجه به حضور در تیم ملی رباتیک کشور و تمرینات و طراحی های جدید هوش مصنوعی امکان شرکت و کسب رتبه در مسابقات جهانی را دارم و در صورت حمایت مسئولان میتوانم رتبه های بهتر و برتری را برای شهر پرند و کشور کسب نمایم.

گفتنی است، سید کیان نظری دانش آموز نخبه 10 ساله پرندی در کنار این استعداد رباتیکی از دیگر توانایی ها و استعدادهایی همچون شعرخوانی، شاهنامه خوانی، کتاب خوانی، روش حفظ و اشاره قرآن کریم، کراس فیت و دیگر رشته ها صاحب مقام و تقدیر شده است که این دانش آموز طی برنامه استعدادیابی دفتر توسعه اجتماعی و فرهنگی شرکت عمران شهر پرند کشف شد و در حاشیه این گفتگو با سید کیان نظری گفتگویی نیز با مادر این نخبه پرندی داشتیم که در انتهای خبر قابل مشاهده است و شما را به دیدن این گفتگوی های تصویری اختصاصی دعوت میکنم.

شایان ذکر است، شرکت عمران شهر پرند در کنار فعالیت های عمرانی و توسعه مسکن در حوزه زیرساخت های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی نیز دغدغه مند هست و در این راستا اقداماتی توسط دفتر توسعه فرهنگی، اجتماعی شرکت عمران انجام شده است همچنین یکی از برنامه های ما در شرکت عمران شناسایی استعدادها و نخبگان و هنرمندان است تا بتوانیم با حمایت آنها مسیر رشد و شکوفایی این عزیزان تا حدامکان فراهم کنیم و به نوعی برای شهر جدید پرند هویت بخشی صورت گیرد و دارای یک شناسنامه فرهنگی و هنری شود و سید کیان نظری دانش آموز نخبه رباتیک 10 ساله پرندی طی برنامه استعدادیابی دفتر توسعه اجتماعی و فرهنگی شرکت عمران شهر پرند کشف و معرفی شد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 5 =

دکمه بازگشت به بالا