استاندار تهران از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر پرند بازدید کرد+عکس

استاندار تهران بین بازدید های خود از شهرک های صنعتی پرند و نصیرشهر از پروژه نهضت ملی مسکن، پروژه ١۴٣٠ واحدی در جنوب فاز ۳ شهر جدید پرند بازدید کرد.

 

به گزارش نبأپرس از پرند، علیرضا فخاری استاندار تهران ظهر امروز به همراه جمعی از معاونین و مدیران استان تهران و احمدی فرماندار شهرستان رباط‌کریم، آرش صیادی مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید پرند و مسئولان شهرستان رباط کریم از پروژه‌ ١۴٣٠ واحدی نهضت ملی مسکن قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در جنوب فاز ۳ بازدید و در جریان پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها قرار گرفت.

وی در این بازدید ضمن تاکید بر تامین آب و برق و گاز پروژه‌ها و پیگیری در شورای عالی مسکن استان بر کیفیت ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن تاکید کرد.

فخاری یادآور شد: در دولت سیزدهم یکی از دغدغه های رئیس جمهور کشورمان ساخت و تأمین مسکن مردم می باشد که با اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای مختلف بخشی از متقاضیان واجد شرایط در این طرح صاحب خانه می شوند و باید برای تسریع در ساخت مسکن برای مردم موانعی احتمالی بر سر راه آن را رفع کرد تا این مسکن ها برای زندگی مردم نیازمند مسکن به بهره برداری برسد.

گفتنی است فاز اول طرح نهضت ملی مسکن در جنوب فاز ۳ با ٧١٢ واحد مسکونی با میانگین پیشرفت فیزیکی ۵٠ درصد و فاز دوم با ٧١٨ واحد با میانگین پیشرفت فیزیکی ١٢ درصد در مرحله اجرای فونداسیون و سفت‌کاری می‌باشد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 11 =

دکمه بازگشت به بالا