تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به قطر/ تلاش اسرائیل برای ترور رهبران مقاومت فلسطین

به دنبال شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد در دوحه، رسانه ها از حمله جنگنده های صهیونیست به قطر برای ترور مقامات حماس خبر می دهند.

به گزارش منابع محلی، دقایقی قبل صدای چند انفجار در پایتخت قطر شنیده شد.

به گزارش نبأپرس از یک شاهد عینی گزارش داد دودی غلیظ از منطقه کتارا در دوحه به هوا برخاسته است.

منابع عبری با اشاره به این انفجار اعلام کردند که انفجار دوحه، تلاش برای ترور رهبران ارشد حماس بود

خبرنگار رادیوی ارتش اسرائیل در صفحه ایکس خود نوشت: با مجوز اداره سانسور اعلام میشود که اسرائیل تلاش کرد تا رهبران حماس در قطر را ترور کند

بیانیه مشترک سخنگوی ارتش و سخنگوی شاباک رژیم صهیونیستی

ارتش رژیم صهیونیستی با تائید حمله هوایی به قطر، در بیانیه‌ای که دقایث قبل در رابطه با حمله به قطر صادر کرد، گفت:

ارتش و شاباک با استفاده از نیروی هوایی، ساعتی پیش به‌صورت هدفمند ردهٔ بالای رهبری سازمان حماس را مورد حمله قرار دادند.

اعضای رهبری که هدف قرار گرفتند، سال‌ها فعالیت‌های این سازمان را هدایت کرده و به‌طور مستقیم مسئول اجرای کشتار هفتم اکتبر و مدیریت جنگ علیه اسرائیل بودند.

پیش از حمله، اقداماتی برای کاهش آسیب به افراد غیرمستقیم انجام شد، از جمله استفاده از تسلیحات دقیق و داده‌های اطلاعاتی تکمیلی.

ارتش و شاباک با قاطعیت به فعالیت‌های خود برای درهم‌شکستن سازمان حماس، که مسئول کشتار هفتم اکتبر است، ادامه خواهند داد.

واکنش مقام حماس به حمله اسرائیل به قطر

مقام ارشد حماس به الجزیره گفت: تیم مذاکره‌کننده حماس هنگام برگزاری نشست در دوحه، در حالی‌که درباره پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس گفت‌وگو می‌کرد، مورد حمله قرار گرفت.

لازم به ذکر است که برخی از منابع عبری زبان عنوان کرده اند کع ایالات متحده از قبل از بمباران رهبران حماس در دوحه مطلع شده بود.

مسئول اسرائیلی: حمله به رهبران حماس، با حمایت آمریکا صورت گرفت

پس از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اعضای هیئت مذاکره‌کننده حماس در قطر، یک مسئول اسرائیلی از نقش ویژه آمریکا در این حمله پرده برداشت.

شبکه خبری العربیه به نقل از این مسئول اسرائیلی گزارش داد: ما آمریکا را در جریان حمله به اعضای حماس قرار دادیم و آمریکا نیز حمایت کاملی از حملات ما صورت داد.

وی در این زمینه گفت: آمریکا پوشش کاملی از حمله ما به حماس ترتیب داد. ما در جریان این حمله، خلیل الحیه، زاهر جبارین و خالد مشعل را هدف قرار دادیم و منتظر نتایج هستیم.

در واکنش به این حمله یک منبع وابسته به جنبش حماس به العربیه گفت: هیئت مذاکره‌کننده ما در حالی هدف قرار گرفت که مشغول بررسی طرح ترامپ بود.

دفتر نتانیاهو: عملیات علیه رهبران حماس مستقلا انجام شد

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عملیات ترور اخیر علیه رهبران ارشد حماس کاملاً مستقل و با ابتکار عمل و اجرای این رژیم صورت گرفته و مسئولیت کامل آن بر عهده این کشور است.
بر اساس این گزارش، عملیات مذکور به طور مستقل از سوی تل‌آویو طراحی و اجرا شده است.

در همین راستا، منابع رسانه‌ای اسرائیلی گزارش دادند که جنگنده‌های اسرائیلی ۱۲ موشک به مقرهایی که گفته می‌شود رهبران حماس در دوحه، پایتخت قطر، در آن حضور داشتند، شلیک کرده‌اند.

پرواز هواپیماهای جاسوسی آمریکا و انگلیس در اطراف قطر قبل از حملات

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که هواپیماهای جاسوسی آمریکا و انگلیس دقایقی قبل از حمله رژیم صهیونیستی به دوحه، در آسمان منطقه حضور داشتند.

شهادت پسر خلیل الحیه

بنابر گزارش منابع معتبر، شهادت پسر خلیل الحیة و رییس دفتر وی در حملات متجاوزان صهیونیست به قطر تائید شده است.

لازم به ذکر است که صهیونیست‌ها انجام حملات توسط هواپیماهای جنگنده را تائید کرده اند.

یکی از رهبران فلسطینی: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

«مصطفی البرغوثی»، دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین، در واکنش به حمله عصر امروز رژیم صهیونیستی به قطر، نتانیاهو را فردی دانست که عقل خود را از دست داده و بر اساس توهمات امپریالیستی عمل می‌کند..

البرغوثی گفت: “نتانیاهو عقل خود را از دست داده و مانند رئیس یک باند امپریالیستی دیوانه و سرکش که دچار پارانویا شده، عمل می‌کند.

وی افزود: او خود را حاکم امپریالیستی خاورمیانه تصور می‌کند و با حمله به سوریه، لبنان، غزه، یمن و ایران و حمله شبانه‌روزی به فلسطینیان، اقدامات جنون‌آمیز خود را دنبال می‌کند.

این رهبر فلسطینی ابراز امیدواری کرد که این حمله منجر به “اعمال تحریم‌های جامع علیه اسرائیل و انزوای کامل آن شود، زیرا اسرائیل جز با این شیوه بازدارندگی نخواهد یافت.”

بیانیه حماس درباره شکست اسرائیل در ترور رهبران این جنبش/ آمریکا مسئول مستقیم جنایات رژیم صهیونیستی

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تلاش مذبوحانه رژیم صهیونیستی برای ترور هیأت مذاکره‌کننده حماس در پایتخت قطر، یک جنایت فجیع، تجاوز آشکار و نقض صریح همه قوانین بین‌المللی است.

این جنایت، تعرضی به حاکمیت کشور قطر به شمار می‌آید؛ کشوری که به همراه مصر، نقش مهم و مسئولانه‌ای در پیشبرد میانجی‌گری و تلاش‌ها برای توقف تجاوز و دستیابی به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا بر عهده دارد. این اقدام بار دیگر ماهیت جنایتکارانه اشغالگران و تمایل آن برای نابود کردن هر فرصتی جهت رسیدن به توافق را آشکار می‌کند.

ما تأکید می‌کنیم که دشمن در ترور برادرانمان در هیأت مذاکره‌کننده شکست خورده است، در حالی که شماری از برادران شهید به جایگاه والای عزت و افتخار پیوسته‌اند.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

دکمه بازگشت به بالا