دستگیری ۲۳۷ سارق ایام نوروز در رباط‌کریم

فرمانده انتظامی شهرستان رباط‌کریم از دستگیری ۲۳۷ نفر سارق و ساماندهی ۲۱۸ معتاد متجاهر در اجرای طرح آرامش در ایام نوروز خبر داد.

 

به گزارش نبأپرس از رباط‌کریم، سرهنگ تیمور کلانتری فرمانده انتظامی شهرستان رباط‌کریم در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: در راستای تأمین امنیت شهروندان در تعطیلات سال نو طرح‌های برخورد با سارقان و کشف اموال مسروقه در شهرستان رباط‌کریم با هماهنگی مقام قضایی و با حضور رده‌های مختلف انتظامی به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با شناسایی محله‌های جرم‌خیز و گشت‌زنی‌های متعدد در سطح شهر در عملیات جداگانه ۲۳۷ سارق را دستگیر و ۲۷۰ فقره انواع سرقت کشف کرده که اموال مسروقه را به مال‌باختگان تحویل دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان رباط‌کريم همچنین از جمع‌آوری و ساماندهی ۲۱۸ معتاد متجاهر در اجرای طرح آرامش در ایام نوروز در رباط‌کریم خبر داد و گفت: در راستای تأمین امنیت شهروندان عزیز در تعطیلات سال نو طرح‌های ساماندهی و جمع‌آوری معتادان متجاهر هم به‌منظور زيباسازی چهره شهر و كاهش ساير جرائم در شهرستان رباط‌کریم به مرحله اجرا در آمد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس خدمتگزار مردم بوده و مجموعه انتظامی شهرستان رباط‌کریم در مدت تعطیلات عید نوروز با از خودگذشتگی و حضور مستمر در سطح شهر تلاش نموده تا در شادی مردم در سال جدید سهیم باشد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا