رئیسی: به حساب زمین‌خواران در پردیس برسید/ واحدهای مسکن مهر پردیس را تکمیل کنید

رئیس‌جمهور در بازدید از پروژه‌های مسکن مهر پردیس به وزارت راه‌ و شهرسازی دستور داد عقب‌افتادگی‌ها در تکمیل واحدهای مسکن مهر را سریعاً جبران و زمینه تحویل واحدهای باقیمانده را به متقاضیان فراهم کند.

به گزارش نبأپرس؛ آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور روز سه‌شنبه با حضور در محل فاز 9 شهر جدید پردیس، در گفت‌وگوی رودررو با ساکنان منطقه، مردم محلی و متقاضیان مسکن مهر و همچنین گزارش وزیر راه و شهرسازی و مسئولان شرکت عمران پردیس، در جریان مشکلات واحدهای مسکن مهر در پردیس قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در این بازدید با ابراز ناراحتی از معطلی چندین‌ساله بخشی از متقاضیان واحدهای مسکن مهر، نگرانی‌ها و گلایه‌های آنان را قابل درک دانست و اظهار کرد: از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی این است که کنار پیگیری اجرای نهضت ملی مسکن، با جدیت مشکلات کسانی را که با وجود پرداخت هزینه‌های درخواستی، به‌دلیل تعلل دستگاه‌های مسئول در ادوار گذشته سال‌ها در انتظار دریافت واحد مسکونی خود مانده‌اند، پیگیری و زمینه تأمین اعتبار و تکمیل واحدهای مسکونی مذکور را فراهم کند.

رئیسی ابراز امیدواری کرد با همت وزارت راه‌ و شهرسازی، شرکت عمران پردیس، سایر دستگاه‌های ذی‌ربط و همچنین همراهی و همدلی مردم و ساکنان منطقه، مشکلات کسانی که سال‌ها از حق خود محروم شده‌اند، حل و دغدغه‌های آنها برطرف شود.

در این بازدید وزیر راه و شهرسازی گزارشی از موقعیت مکانی و اراضی الحاقی برای طرح نهضت ملی مسکن و نیز مشکلات موجود در مسیر تکمیل واحدهای مسکن مهر و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای آماده‌سازی شبکه‌های زیربنایی و روبنایی فازهای مسکونی منطقه پردیس ارائه کرد.

به گزارش نبأپرس، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی روز سه‌شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان پردیس، ضرورت ایجاد شهرک‌ نخبگان را کنار توسعه کمی‌وکیفی پارک علم و فناوری پردیس مورد تأکید قرار داد و گفت: برنامه‌ریزی در این زمینه می‌تواند در زمینه اشتغال نخبگان و تأمین محل سکونت مناسب برای آنها، به مدل شایسته‌ای در کشور تبدیل شود.
رئیس‌جمهور افزود: پردیس از این ظرفیت برخوردار است که به مهمترین پارک علم و فناوری همراه با شهرک‌ نخبگانی تبدیل شود.

رئیسی در ادامه با اشاره به مشکلات شهرستان پردیس در حوزه زیرساختی اظهار کرد: زیرساخت‌های پردیس متناسب با جمعیت این شهرستان توسعه پیدا نکرده است، لذا ضرورت دارد ابتدا شناخت کاملی از وضعیت موجود این شهرستان به دست آید و سپس با هدف‌گذاری مناسبی برای رسیدن به وضعیت مطلوب تلاش شود.

رئیس‌جمهور که در بازدید از پردیس در گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره با مردم در جریان مشکلات این شهر قرار گرفته بود، در ادامه گفت: زیرساخت‌های شهری در پردیس از جمله آب، برق، گاز و فاضلاب لازم است با اولویت توسط دستگاههای متولی پیگیری و حل‌وفصل شود.

مشکل زمین‌خواری دیگر محور سخنان رئیس‌جمهور در جلسه شورای اداری شهرستان پردیس بود.

رئیسی در این زمینه با تصریح به اینکه نباید هیچ‌گونه کوتاهی در برخورد با زمین‌خواری انجام شود، خطاب به دستگاه‌های مسئول در حوزه مبارزه با زمین‌خواری، تأکید کرد: به حساب زمین‌خواران در پردیس برسید و جلوی زمین‌خواری با جدیت بایستید تا امکان توسعه پارک علم و فناوری و شهرک‌های صنعتی در این شهرستان وجود داشته باشد.

رئیس‌جمهور افزود: اجازه ندهید سوداگران زمین‌ها تصاحب و آن را به ابزار سودجویی و کسب مال نامشروع تبدیل کنند.
رئیسی همچنین با تأکید بر لزوم توجه به مسائل زیست‌محیطی در شهرستان پردیس گفت: قواعد محیط زیست حتماً باید رعایت شود، چرا که توسعه اقتصادی فرع بر حفظ محیط زیست است اما این قاعده به این معنا نیست که برداشت مخدوش یک کارشناس، مانع توسعه صنعتی و فناورانه در کشور شود.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در مسکن‌سازی پردیس عقب‌ماندگی جدی وجود دارد که باید سریعاً جبران شود، اظهار داشت: وقفه هشت‌ساله در تکمیل و تحویل واحدهای مسکونی تعهدشده، مردم و متقاضیان مسکن را نگران کرده است که لازم است این عقب‌ماندگی‌ها خصوصاً مشکلات 14 هزار نفری که چشم‌انتظار تکمیل واحدهای مسکونی خود هستند، سریعاً جبران شود.

رئیسی خاطرنشان کرد: دولت مصمم است در نهضت ملی ساخت مسکن 4 میلیون واحد مسکونی را در طول 4 سال بسازد و اقدامات لازم در این زمینه آغاز شده است، ضمن اینکه کنار آن تکمیل فازهای نیمه‌کاره و ناقص پیشین و تکمیل زیرساخت‌های شهری نیز با اولویت پیگیری خواهد شد.

رئیس‌جمهور احداث واحدهای مسکونی در ارتفاعات را دارای هزینه بیشتر و استحکام کمتر دانست و ابراز کرد: آیا لازم است بلوک‌های مسکونی حتماً در ارتفاعات ساخته شود؟ این کار ضمن اینکه هزینه‌ها را افزایش می‌دهد استحکام واحدهای مسکونی را پایین می‌آورد لذا ضرورت دارد برای جایگزینی این نوع سبک خانه‌سازی فکری شود، البته خانه‌های نیمه‌کاره و نیمه‌سازی که وجود دارد لازم است به‌طور کامل تکمیل شود.

رئیسی در ادامه به بازدید از بیمارستان انصار الغدیر اشاره کرد و گفت: این بیمارستان از جمله نیازمندی‌های مردم این منطقه است که باید حداکثر ظرف شش ماه تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد و به‌موازات تکمیل بنا و توسعه عمرانی این بیمارستان باید تجهیزات آن تأمین و کادر درمانی لازم جذب شود.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − شانزده =

دکمه بازگشت به بالا