رئیسی: توانمندسازی مددجویان کشور در یک اقدام فوری برنامه‌ریزی شود

رئیس جمهور گفت: لازم است همه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلاب اسلامی و خیریه‌ها موضوع حمایت از اقشار آسیب‌پذیر را به عنوان اولویت در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش نبأپرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز شنبه همزمان با هفته احسان و نیکوکاری در مراسم افتتاح و رونمایی از پروژه‌های کمیته امداد امام خمینی(ره)، اظهار داشت: به عنوان یک مسئول، هرگز برای من پذیرفتنی نیست که بخشی از مردم کشورمان در تامین معاش و مسایل اولیه زندگی خود درمانده باشند، چرا که این را با ظرفیت‌های گسترده‌ای که در کشور وجود دارد، سازگار نمی‌دانم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: ضرورت دارد وزارت رفاه با همکاری کمیته امداد امام(ره)، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی و سایر نهادهای انقلاب اسلامی به همراه خیریه‌ها و دستگاه‌های مربوطه، موضوع رفع فقر و محرومیت را به عنوان اولویت در دستور کار خود قرار دهند که با توجه به ظرفیت‌های کشور این کار به راحتی امکان‌پذیر است.

رئیسی تأکید کرد: وجود محرومیت و فقر زیبنده نظام اسلامی نیست و معتقدم با همت همگان بلافاصله می‌توان ریشه فقر مطلق را خشکاند.

رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر اینکه نظامات اجتماعی و اقتصادی باید مبتنی بر عدالت باشد، اظهار داشت: اساساً فقر و محرومیت محصول بی‌عدالتی‌های اقتصادی و اجتماعی است و چنانچه امکانات و ظرفیت‌های کشور به صورت عادلانه توزیع شود، هیچ‌گونه فقر و محرومیتی وجود نخواهد داشت، بر همین اساس از ابتدای تشکیل این دولت اعلام کردم که دولت مردمی بر محوریت عدالت حرکت و اقدام خواهد کرد.

آیت‌الله رئیسی افزود: دولت بر مبنای عدالت در صدد است که بخش‌ها و مناطق مختلف کشور به صورت متوازن توسعه یابد و در این راستا بودجه سال آینده بر مبنای آمایش سرزمینی تدوین شده است.

رئیس‌جمهور گفت: جهت‌گیری دولت در اقتصاد کلان نیز در راستای رفع فقر و محرومیت در جامعه است و در این زمینه سیاست‌هایی نظیر کنترل و کاهش تورم را با جدیت دنبال کرد.
دکتر رئیسی با اشاره به ارتباط احسان و نیکوکاری و رفع محرومیت و فعالیت‌های زیربنایی اقتصادی، گفت: انجام هیچ یک از این دو کار تقدمی بر دیگری ندارد و می‌توان همزمان با اجرای طرح‌های بزرگ زیربنایی و اقتصادی به وضعیت فقرا و محرومین نیز رسیدگی کرد و این وظیفه مهمی است که نباید حتی یک لحظه هم از آن غافل شد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند کمیته امداد امام خمینی(ره) به ظرفیت‌های سامانه امداد هوشمند (سها)‌ اشاره کرد و گفت: این سامانه توانمندسازی مددجویان را همراه با حفظ کرامت آنان مورد توجه قرار داده و از این جهت بسیار ارزشمند است. برای کارآمدتر شدن لازم است این سامانه به سایر سامانه‌های کشور متصل شود تا امور مددجویان به راحتی انجام شود.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اهتمام دولت برای تکمیل دولت الکترونیک و هوشمندسازی خدمات اداری در کشور، گفت: متأسفانه عقب‌ماندگی‌هایی در این زمینه وجود دارد که باید با فعالیت مضاعف آن را برطرف کرده و دولت هوشمند را تکمیل گردد. در این راستا لازم است سامانه‌هایی که راه‌اندازی شده‌اند، بلافاصله به یکدیگر متصل شوند تا سامانه جامع هوشمند، تشکیل شود.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود به ضرورت احداث مسکن برای اقشار ضعیف و محروم جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: دولت برای احداث 4 میلیون واحد مسکونی تا سال 1404 وعده داده است که این مسئله جزء تکالیف قانونی در قانون جهش تولید مسکن نیز به شمار می‌آید. لذا باید با همکاری همه بخش‌ها و نهادهای انقلابی این موضوع را به انجام برسد.

رئیسی افزود: وزارت راه و شهرسازی نیز در صدد است که با همکاری بخش‌های مختلف، احداث واحد مسکونی با اولویت خانواده‌های نیازمند و محروم را پیگیری کند.

وی در ادامه اهمیت توانمندسازی و خودکفایی خانواده‌های محروم را مورد تأکید قرار داد و گفت: طرح خودکفایی خانواده‌های محروم از اقدامات ماندگاری است که هم با مبانی دینی و هم با حفظ کرامت خانواده‌ها مطابقت دارد و لازم است برنامه‌های موجود در این زمینه با قوت ادامه یابد.

رئیس‌جمهور تلاش همه دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی برای توسعه و آبادانی کشور را ضروری دانست و گفت: لازم است همه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلاب اسلامی و خیریه‌ها موضوع حمایت از اقشار آسیب‌پذیر را به عنوان اولویت در دستور کار خود قرار داده و بلافاصله با کار جهادی برای توانمندسازی این اقشار برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

آیت‌الله رئیسی اعتماد عمومی مردم به کمیته امداد امام خمینی(ره) را حائز اهمیت و ارزشمند توصیف کرد و گفت: اعتماد مردم به کمیته امداد که روز به روز افزوده می‌شود، پشتوانه بسیار ارزشمندی است که باید حفظ و تقویت شود و لازم است همواره با ایده‌های جدید، خلاقیت و نوآوری در جهت تقویت این شجره طیبه تلاش شود تا منشأ آثار بسیاری برای رفع فقر و رسیدگی به امور محرومین باشد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا