سومین روز تجمع در برخی دانشگاه های تهران

 برخی از دانشگاه های تهران از جمله دانشگاه الزهرا، صنعتی شریف ، امیرکبیر و تهران روز دوشنبه شاهد تجمع هایی بود که در برخی موارد به درگیری میان دانشجویان کشیده شد.

به گزارش نبأپرس، در دانشگاه شریف این درگیری‌ها با میانجی‌گری مسئولان دانشگاه خاتمه یافت و تجمع کنندگان محل درگیری را ترک کردند.

در این دانشگاه دانشجویان تشکل های مختلف با هدایت کارکنان از سمت شمال و جنوب دانشگاه حرکت و محل را ترک کردند.

تجمع در برخی دیگر از دانشگاه ها از جمله امیرکبیر با خشونت همراه بود که در این میان چند دانشجو مجروح شدند.

این تجمع امروز در دانشگاه الزهرا نیز برگزار شد و برخی معدود از تجمع کنندگان با سر دادن شعارهایی تلاش داشتند تا فضای دانشگاه را به تنش بکشانند.

در دانشگاه علم و فرهنگ هم که روز گذشته محل تجمع و درگیری‌های پراکنده بود و با صدور اطلاعیه‌ای ضمن دعوت از دانشجویان برای حفظ آرامش در این مجموعه آموزشی اعلام شده بود که دانشگاه به عنوان محیطی علمی و آموزشی، باید از هرگونه تنش، تشنج، تجمعات خارج از ضوابط و رفتارهایی دور بماند که موجب خدشه به شأن و جایگاه فضای آموزشی می‌شود، امروز نیز تجمع برگزار شد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 − دو =

دکمه بازگشت به بالا