طرح “محدودیت‌های هوشمند کرونایی” اعلام شد+ جزئیات

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزئیات طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونا از ابتدای آذرماه را اعلام کرد.

به گزارش نبأپرس؛ محسن فرهادی با بیان اینکه روز شنبه (22 آبان) کلیات طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها به تصویب ستاد ملی کرونا رسید، اظهار داشت: ار ابتدای آذرماه این طرح عملیاتی می‌شود.

الزامات پنج‌گانه طرح مدیریت محدودیت‌های کرونایی

وی افزود: این طرح الزامات پنج‌گانه دارد. الزاماتی که طراحی شده شامل کارکنان دولت، اصناف، واحدهای صنعتی، کارگاهی، تجاری، واحدهای آموزشی و واحدهای مرتبط با مناسبت‌ها و ترددهای مردم است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: اولین اولویت طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها کارکنان دولت است؛ از ابتدای آذرماه، کلیه کارکنان دولت و مؤسسات دولتی باید با تزریق واکسن کرونا در محل کار حاضر شوند.

کارکنان واکسن‌نزده چگونه جریمه می‌شوند؟

فرهادی با اعلام اینکه در زمان حاضر حدود 80 درصد کارکنان دولت واکسن زده‌اند، تصریح کرد: عده کمی که هنوز واکسینه نشده‌اند باید در این فرصت باقیمانده واکسن خود را تزریق کنند زیرا در غیر این صورت از ابتدای آذرماه از حضورشان در محل کار جلوگیری می‌شود و در وهله اول به آنها مرخصی بدون حقوق داده خواهد شد؛ در مرحله دوم برای آنها غیبت زده می‌شود و در مرحله سوم، پرونده کارکنان واکسینه‌نشده به هیئت‌های بدوی تخلفات کارکنان دولت برای انفصال از خدمت به‌مدت یک‌ماه ارجاع می‌شود.

وی ادامه داد: اساس کار طرح محدودیت‌های هوشمند، سامانه‌های موجود است؛ کارت دیجیتال واکسن و “کیوآر کد” روی آن، کافی است. همه افراد باید به سامانه سلامت وزارت بهداشت مراجعه و کارت دیجیتال فارسی خود را دریافت کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه کیو.آر. کد (QR-code) روی کارت واکسن کرونا، ملاک نظارت است، درباره نظارت بر واکسیناسیون سایر گروه‌ها نیز گفت: اصناف به دو گروه تقسیم می‌شوند که یک گروه آنها مانند دفاتر پیشخوان دولت، استخر، سینما، فروشگاه زنجیره‌ای و… پذیرش مشتری در محل دارند؛ در این گروه‌ها باید کلیه کارکنان و خدمت‌گیرندگان واکسینه شده باشند و در گروه دوم که مابقی واحدها را شامل می‌شود نیز شاغلین باید واکسینه شده باشند؛ برای مثال وقتی به نانوایی مراجعه می‌کنیم باید نانوا و شاغلین در آن نانوایی واکسن کرونا زده باشند و برای خریدارها مسیرهای کنترلی نگذاشته‌ایم.

تردد بین‌استانی با کارت واکسن دیجیتال

فرهادی درباره ممنوعیت ترددهای بین‌استانی بیان داشت: مقرر شد که برای کسانی که واکسن کرونا نزده‌اند ترددهای بین‌استانی در شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع باشد اما کسانی که واکسن زده‌اند، باید در سامانه ثبت‌نام کنند؛ مسافر در سامانه‌های وزارت کشور کد کارت واکسن را وارد می‌کند؛ سامانه‌های وزارتخانه‌های ارتباطات، کشور و بهداشت به یکدیگر متصل شده است و بنابراین صاحبان خودرو که هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند می‌توانند بدون جریمه شدن مسافرت بروند.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 5 =

دکمه بازگشت به بالا