عامل مرتبط با رژیم صهیونیستی در پرند دستگير شد

فرمانده انتظامی شهرستان رباط‌کریم از دستگيری عامل مرتبط با رژیم صهیونیستی در پرند خبر داد.

به گزارش نبأپرس از رباط‌کریم، سرهنگ تیمور کلانتری فرمانده انتظامی شهرستان رباط‌کریم اظهار کرد: با اشراف و تسلط اطلاعاتی در بسترهای حقيقی و مجازی، مأموران پليس رباط‌کریم موفق به شناسایی و دستگيری مزدور رژيم اسرائيل در شهرستان رباط‌کریم شدند.

وی در ادامه افزود: فرد دستگير شده با سرويس اطلاعاتی اسرائيل در ارتباط بوده و با دريافت مبالغی پول و به‌صورت هدف‌مند اقدام به انتشار کلیپ‌های ضدایرانی در بستر اینستاگرام به‌منظور تشویش اذهان عمومی شهروندان می‌کرد که در عملیاتی غافلگیرانه، متهم در مخفیگاهش در پرند شناسائی و دستگیر شد.

سرهنگ کلانتری با اشاره به تشکيل پرونده قضايی و تحويل متهم به مرجع قضایی تصريح کرد: پلیس از مردم شریف شهرستان رباط‌کریم درخواست دارد تا با حساسیت بیشتر از قبل، مراقب تردد‌ها در محلات خود باشند و موارد مشکوک را سریعاً از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار شهرستان رباط‌کریم و پرند، صفحه استان تهران را از اینجا دنبال کنید.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

دکمه بازگشت به بالا