عراقچی برای شرکت در دور سوم مذاکرات هسته‌ای، وارد ژنو شد

 «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در صدر یک هیات دیپلماتیک برای انجام سومین دور مذاکرات هسته‌ای وارد ژنو شد.

به گزارش نبأپرس، دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا طبق برنامه اعلام شده فردا (پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴) در ژنو برگزار خواهد شد. این گفت‌وگوها مانند ادوار قبل به صورت غیر مستقیم میان ایران و آمریکا و با میانجی‌گری و مساعی جمیله عمان برگزار می‌شود.

قرار است هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ایران امشب با بدر البوسعیدی وزیر  امور خارجه عمان دیدار و مواضع و دیدگاه‌های کشورمان را در هر دو حوزه رفع تحریم‌ها و هسته‌ای تبیین نماید.

این دومین نشست پیاپی میان ایران و آمریکا است که در ژنو برگزار می‌شود. عراقچی در پایان دور دوم مذاکرات هسته‌ای که ۲۸ بهمن‌ماه برگزار شد، گفته بود که دو طرف درباره «اصول راهنما» توافق کردند و مقرر شد که مسیر گفت‌وگوها بر پایه همین اصول دنبال و طرف‌ها وارد متن یک توافق احتمالی شود. او همچنین پیش از عزیمت به ژنو، در گفت‌وگو با یک رسانه هندی گفته بود که امکان رسیدن به یک راه‌حل مورد توافق، منصفانه و متوازن در نشست ژنو، وجود دارد.

دور جدید مذاکرات غیرمستقیم تهران- واشنگتن از جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده است. طرفین تاکنون گفت‌وگوها را در مسیر پیشرفت توصیف و برای تداوم این روند ابراز تمایل کرده‌اند.

جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری مسئولیت‌پذیر، با حداکثر بصیرت، شجاعت و جدیت برای پایان دادن به یک بحران غیرضروری در موضوع هسته‌ای کشورمان، در مذاکرات شرکت کرده و اگر طرف آمریکایی آمادگی و جدیت سیاسی برای رسیدن به نتیجه منصفانه و عادلانه داشته باشه، نیل به تفاهم در دسترس خواهد بود.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + ده =

دکمه بازگشت به بالا