مدیرعامل شرکت عمران پرند: آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان است+جزئیات
نهضت ملی مسکن به عنوان ابر پروژههای دولت سیزدهم در حالی روند اجرایی شدن را طی میکند که تولید با ارزانترین روش البته با رعایت استانداردها در اولویت اجرای این طرح قرار گرفته است.
به گزارش نبأپرس از پرند، طرح نهضت ملی مسکن از همان روزهای ابتدایی از سوی منتقدان بارها و بارها به دلایلی غیرقابل قبول مورد انتقاد قرار گرفت، اما با وجود تمام این انتقادات و البته مشکلات سد راه آن از جمله عدم التزام بانکها به پرداخت تسهیلات، همکاری نکردن برخی از دستگاهها برای واگذاری زمین، دولت تمام تلاش خود را کرد تا این پروژه طبق برنامه زمانبندی شده و با حداقل قیمت و اجرای استانداردهای لازم به دست متقاضیان برسد.
بخش زیادی از متقاضیان نهضت ملی مسکن را دهکهای پایین تشکیل میدهند، بر همین اساس تلاش دولت سیزدهم بر این بوده و هست که ازنظر مالی فشار کمتری بر این افراد وارد شده و بیش از ۵۰ درصد از هزینه ساخت هر واحد با تسهیلات بانکی تامین شود، اما به دلایلی از جمله بازار داغ شایعات که در فضای مجازی در ارتباط با نهضت ملی مسکن وجود دارد، سبب شده تا شاید افکار عمومی دچار انحراف شده و سوالات زیادی در رابطه با میزان آورده متقاضی و یا روند ساخت واحدها در این طرح ایجاد شود.
یکی از شهرهایی که در ماههای اخیر شاهد هستیم که متقاضیان دچار این ابهام شدند که میزان آورده آنها افزایش یافته که البته باز هم به دلیل شایعات بیپایه و اساسی است که در فضای مجازی دیده میشود، در شهر جدید پرند است.
برخی متقاضیان طی تماسهایی اعلام داشتند مبنی بر ارسال پیامکهایی مبنی بر واریز وجه که این ابهام را برای آنها ایجاد کرده که سهم آورده آنها افزایش یافته است.
بر همین اساس با مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفتوگویی داشتیم که وی در این مصاحبه در خصوص پیامکهایی که اخیراً به متقاضیان ارسال شده و سهم آورده هر متقاضی توضیحاتی را ارایه کرد.
آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان است
آرش صیادی با اشاره به شایعاتی مبنی بر افزایش سهم آورده متقاضیان به دلیل انجام طرحهایی از جمله استخر در ساخت این واحدها، گفت: در طرح نهضت ملی مسکن ما پروژهای به نام استخر و از قبیل پروژهها نداریم و اصلاً تعریف نشده است.
وی با بیان اینکه قیمت تمام شده هر واحد در نهضت ملی مسکن حدود یک میلیارد تومان است، افزود: از این مبلغ حدود ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی و آورده هر متقاضی حدود ۴۵۰ میلیون تومان است.
صیادی گفت: البته میزان آورده بر اساس متراژ واحدها و مشاعات و پروژه است، اما در نهایت آورده متقاضی بر اساس قراردادهای جاری نهضت ملی مسکن پرند حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خواهد بود.
قیمت تمام شده هر واحد یک میلیارد تومان است
وی با بیان اینکه در پروژههای بلندمرتبه، هزینه ساخت و ساز قاعدتاً یک مقدار بیشتر است، تصریح کرد: اینکه آورده متقاضیان به رقم یک میلیارد تومان رسیده اساساً کذب بوده و میتوان گفت که قیمت تمام شده هر واحد حدود یک میلیارد تومان است که ۵۵ درصد از آن از محل تسهیلات بانکی و مابقی را خود متقاضیان طبق قرارداد باید پرداخت کنند.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند، با اشاره به اینکه پیامکهای ارسالی طبق قرارداد است، خاطرنشان کرد: در قرارداد قیمت و دوره ساخت وجود دارد و اگر متقاضی به موقع پول را پرداخت کند، پیشبینی ما بر این است که قیمت تمام شده به همان میزان یک میلیارد تومان تمام میشود.
صیادی با بیان اینکه در صورتی که دوره ساخت از دو سال فراتر برود، مشمول تعدیل میشود، گفت: این مساله در قرارداد نیز لحاظ شده است.
تحویل ۳۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در پرند
وی با بیان اینکه پروژهها بر اساس تسهیلات و آورده متقاضیان روند رو به جلویی به خود گرفته است، بیان کرد: تسهیلات نیز به سازندهها به مرور با نظارت سازمان عمران در حال تزریق شدن است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به اینکه نهضت ملی مسکن بهجز تسهیلات بانکی و آورده متقاضیان محل دیگری برای تامین ندارد، ادامه داد: بسته به پیشرفت فیزیکی پروژهها و طبق قرارداد، پیامکها برای متقاضیان مرحله به مرحله ارسال شده است.
صیادی با بیان اینکه خارج از ضوابط و قرارداد، پیامکی بالاتر از میزان درج شده در قرارداد ارسال نشده است، اظهار داشت: دولت در تلاش است تا این پروژه را با ارزانترین قیمت و با رعایت استانداردها تحویل مردم بدهد اما پایان یافتن پروژه بستگی به آورده متقاضی دارد که هر چه سریعتر و البته طبق قرارداد پرداخت کنند و روند اجرای آن شتاب خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه حدود ۳۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در این شهر ظرف سه ماه آینده تحویل متقاضیان میشود، گفت: برای ۳۱ هزار واحد در شهر جدید پرند زمین تعریف شده که فرآیند انتخاب پیمانکار آنها نیز طی شده است. از این تعداد عملیات اجرایی بیش از ۲۴ هزار واحد آغاز و مابقی نیز در مرحله تجهیز کارگاه هستند.
انتهای پیام/
لینک خبر: