هجوم سرمایه‌گذاران برای خرید طلا پس از بحران بانکی آمریکا

به دلیل نگرانی مجدد سرمایه‌گذاران جهانی از تشدید بحران مالی ایالات متحده و احتمال رکود اقتصادی در سال جاری میلادی، قیمت طلا در این هفته نزدیک به بالاترین رقم خود در نوسان بوده است.

به گزارش نبأپرس به نقل از راشاتودی، به دلیل نگرانی مجدد سرمایه‌گذاران جهانی از تشدید بحران مالی ایالات متحده و احتمال رکود اقتصادی در سال جاری میلادی، قیمت طلا در این هفته نزدیک به بالاترین رقم خود در نوسان بوده است.

نشریه بلومبرگ در گزارشی که روز جمعه منتشر شد، به نقل از استراتژیست‌های بانک آمریکایی جی پی مورگان نوشت که تجارت به اصطلاح “طولانی مدت” که نشانه آن سنگینی معاملات طلا و سهام‌های صعودی است، “به نظر می رسد در ماه های اخیر به یک اجماع تبدیل شده است”.

این استراتژیست‌ها در یادداشتی در این نشریه نوشتند: بحران بانکی ایالات متحده تقاضا برای طلا را به عنوان جایگزینی برای کاهش نرخ‌های واقعی (بهره) و همچنین پوششی در برابر یک سناریوی فاجعه‌بار افزایش داده است.

آنها این گونه استدلال می‌کنند که چنین تجارتی “نسبتاً جذاب” به نظر می‌رسد، چرا که در سناریوی رکود اقتصادی خفیف در ایالات متحده، این تجارت روند نزولی قیمت خود را محدود می‌کند، اما در یک رکود عمیق‌تر، روند صعودی زیادی خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، سرمایه‌گذاران نهادی به طلا روی آورده‌اند، در حالی که سرمایه‌گذاران خرد قرار گرفتن در معرض نوسانات بیت‌کوین را افزایش داده‌اند، که این امر نشان می‌دهد سهم بخش فناوری در بازارهای سهام جهانی امسال به شدت افزایش یافته است.

انتشار اعلامیه بانک آمریکایی پک وست PacWest طی هفته جاری میلادی مبنی بر اینکه در حال بررسی فروش احتمالی خود می‌باشد، این نگرانی را ایجاد کرده است که این بانک می تواند به وام دهنده بعدی ایالات متحده تبدیل شود که پس از فروپاشی سه بانک منطقه‌ای از ماه مارس، دچار ورشکستگی می‌شود.

این خبر باعث شد تا معاملات آتی طلا در بورس کومکس Comex به بالاترین رقم خود در تاریخ یعنی 2072 دلار در هر اونس در روز پنجشنبه برسد. به گزارش ریفینیتیو، قیمت لحظه‌ای طلا در همان روز به 2072.49 دلار رسید.

سرمایه گذاران سنتی در مواقع عدم اطمینان بازار برای محافظت از خود در برابر ریسک‌ها و به عنوان ذخیره ارزش سرمایه خود به طلا روی می‌آورند.

در طول تاریخ، شمش به عنوان یک پناهگاه امن در طول دوره‌های بی‌ثباتی اقتصادی، بحران بازار‌های  سهام، درگیری‌های نظامی و بیماری‌های همه‌گیر در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − شش =

دکمه بازگشت به بالا