واکنش مقاومت به ادعای عقبنشینی اسرائیل از محور فیلادلفیا
یک منبع برجسته در مقاومت فلسطین به صحبتهای رئیس موساد درباره عقبنشینی نیروهای اشغالگر از محور فیلادلیفا در مرحله دوم توافق تبادل اسرا واکنش نشان داده و آن را غیرقابل قبول دانست.
به گزارش نبأپرس، بعد از اینکه «دیوید بارنیا» رئیس موساد اعلام کرد به میانجیها اطلاع داده که ارتش اسرائیل در مرحله دوم توافق تبادل اسرا از محور فیلادلفیا خارج خواهد شد، یک منبع برجسته در مقاومت فلسطین به این سخنان واکنش نشان داد.
این منبع برجسته در مقاومت فلسطین در گفتگو با المیادین اظهار داشت: رئیس موساد به میانجیها گفته است که نیروهای اسرائیلی در مرحله دوم از توافق، از محور فیلادلفیا خارج خواهند شد و این از جانب مقاومت پذیرفتنی نیست.
این منبع افزود: حماس بر خروج نیروهای اشغالگر از محور فیلادلفیا در مرحله اول توافق تاکید دارد، زیرا تضمین قطعی وجود ندارد که اساساً مرحله دومی در کار باشد.
در شرایطی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر همچنان بر ماندن نیروهای ارتش صهیونیستی در محور فیلادلفیا تاکید دارد، دیوید بارنیا، رئیس موساد اخیرا به میانجیها اطلاع داده که اسرائیل با عقب نشینی از محور فیلادلفیا در مرحله دوم معامله بازگشت اسرا موافق است.
دفتر نتانیاهو این سخنان رئیس موساد را تکذیب نکرد اما اعلام کرد که کابینه هنوز خود را ملزم به بحث درباره بخشی از مرحله دوم توافق نمیداند.
رسانههای صهیونیستی گزارش دادند که آمریکا، مصر و قطر طی روزهای اخیر مذاکرات مهمی را با هدف تدوین چهارچوب رسیدن به آتش بس در نوار غزه و تبادل اسرا انجام دادهاند و قصد دارند خطوط کلی را درباره این طرح منتشر کنند که به احتمال زیاد جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در جمعه آینده اعلام خواهد کرد.
بر همین اساس رئیس موساد روز گذشته به دوحه رفت و رسانههای عبری گزارش میدهند که احتمالاً مذاکرات طی روزهای آینده ادامه داشته باشد.
در این میان یک منبع آگاه گزارش داد که موضع اسرائیل شامل اصرار بر حضور در محور فیلادلفیا در مرحله اول توافق و کاهش نیروهای خود در این محور و عقب نشینی از آن در مرحله دوم است.
این در حالی است که تنشهای زیادی میان صهیونیستها درباره مسئله محور فیلادلفیا وجود دارد و علاوه بر شهرک نشینان صهیونیست و خانوادههای اسرا، بسیاری از مقامات این رژیم هم نتانیاهو را مسئول کشته شدن اسیران اسرائیلی در نوار غزه، به دلیل اصرار بر ماندن در محور فیلادلفیا و به شکست کشاندن توافق تبادل اسرا میدانند.
انتهای پیام/
لینک خبر: