پزشکیان: احساس بی مسئولیتی جامعه را از هم می پاشد/ ضرورت جلب رضایت ارباب رجوع

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت جلب رضایت مردم و ارباب رجوع،گفت: وظیفه همه ما تلاش برای حل مشکلات مردم است. احساس بی مسئولیتی و بی توجهی، جامعه را از هم می پاشد و موجب بروز نارضایتی می شود.

به گزارش نبأپرس، «مسعود پزشکیان» امروز سه‌شنبه ۳۰ دیماه ۱۴۰۴ در همایش برنامه‌ریزی، بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد، اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم در خدمت رسانی به مردم و مراجعه کنندگان و انجام وظیفه ای که بر عهده داریم، کار خود را به بهترین شکل انجام دهیم و پاسخگو باشیم.

رئیس جمهور افزود: امروز ما یک ساختار عریض و طویل در سیستم اداری داریم اما مراجعه کنندگان اغلب از عملکرد ما در دستگاه های اداری و اجرایی رضایت ندارند به همین خاطر ضروری است که این روند را اصلاح کنیم و به هر شکل ممکن باید مشکلات مردم را حل کنیم.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا