پزشکیان: بدون برنامه ریزی درست و دقیق،توسعه و پیشرفت محقق نخواهد شد

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی و آینده نگری دقیق و ساختار راهبردی پیشرفته در توسعه مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی کشور، گفت: بدون برنامه ریزی درست و دقیق، توسعه و پیشرفت محقق نمی شود و از جهان توسعه یافته عقب خواهیم ماند.

به گزارش نبأپرس،«مسعود پزشکیان» امروز شنبه در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی کشور که به صورت برخط برگزار شد، با قدردانی از زحمات صورت گرفته از سوی مجموعه سازمان مناطق آزاد کشور برای توسعه و پیشرفت این مناطق، اظهار داشت: باید به مدیران مناطق آزاد و استانداران محترم یادآوری کنم که در توسعه مناطق خود باید استفاده از تکنولوژی برتر و آینده‌نگری عمیق‌تر و ساختار راهبری پیشرفته را مدنظر داشته باشید.

پزشکیان تاکید کرد: اگر برنامه راهبردی نداشته باشیم و آینده را به صورت علمی، کارشناسی و در رقابت با سایر مناطق آزاد منطقه و جهان نبینیم، در نهایت از جهان توسعه یافته عقب خواهیم ماند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه آینده این مناطق را شما مدیران می‌سازید، افزود: باید راهی را بسازید که قدرت ماندگاری، رقابت و کیفیت را برای مردم ایران برای رقابت در عرصه منطقه و جهان فراهم آورد.

پزشکیان با ابراز امیدواری به اینکه بهره‌برداری از پروژه‌های اجرا شده در مناطق آزاد موجب رونق و توسعه در تمام منطقه باشد، خاطر نشان کرد: حفظ محیط زیست و استفاده از انرژی خورشیدی و پاک باید در توسعه مناطق آزاد، در اولویت قرار گیرد تا محیط سالمی ایجاد شود.

ادامه دارد…


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا