۲۵ هزار مسکن برای نخبگان و اساتید دانشگاه ساخته می‌شود

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، در آئین کلنگ‌زنی استادسرای دانشگاه صنعتی شریف، از ساخت 25 هزار مسکن برای اساتید و اعضای هیأت علمی 8 دانشگاه و هزار واحد مسکونی برای نخبگان خبر داد.

 

به گزارش نبأپرس، دوشنبه 3 مهرماه، آئین کلنگ‌زنی پروژه مجتمع مسکونی استادسرای دانشگاه صنعتی شریف در شهرک دانشگاه صنعتی شریف، واقع در منطقه ۲۲ تهران برگزار شد. در این برنامه، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری و رسول جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه شریف حضور داشتند.

مجتمع مسکونی استادسرای دانشگاه صنعتی شریف در شهرک دانشگاه شریف مساحتی در حدود یک هکتار دارد که کلنگ عملیات اجرایی ساخت آن بر زمین کوبیده شد.

زاکانی با اشاره به برنامه‌های شهرداری تهران برای تأمین مسکن اساتید دانشگاه گفت: با ۸ دانشگاه کشور تفاهم‌نامه‌ای برای تأمین ۲۵ هزار مسکن برای اساتید منعقد کردیم. برای بنیاد ملی نخبگان نیز ۱۰۰۰ واحد مسکونی در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: مصوبات تامین مسکن برای دو دانشگاه از کمیسیون ماده ۵ به ظرفیت 4000 واحد اخذ شد و پرونده سه دانشگاه دیگر نیز در دست بررسی است. تلاش ما این است که برنامه تأمین مسکن اساتید را تسریع کنیم.

500 عضو هیأت علمی دانشگاه شریف صاحب‌خانه می‌شوند

رسول جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در این آئین کلنگ‌زنی اظهار داشت: در اواخر آبان ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه سه جانبه با حضور شهردار تهران، معاون علمی رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان در حوزه تأمین مسکن اساتید بسته شد. تلاش‌هایی نیز برای تأمین مالی آن از بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی صورت گرفته که خوشبختانه مورد تأیید واقع شد.

وی تأکید داشت: ۵۰۰ عضو هیأت علمی در دانشگاه شریف مشغول به کار هستند و با ساخت این پروژه تمامی اعضای هیأت علمی ما صاحب مسکن می‌شوند.

مسئله مسکن، بزرگ‌ترین دغدغه یک استاد جوان است

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان که کلنگ احداث استادسرای شریف را به زمین زد، اظهار داشت: مسئله مسکن، بزرگ‌ترین دغدغه یک استاد جوان است که امیدواریم با اقدام موثر دانشگاه صنعتی شریف و با همت بلند شهرداری تهران، در این راستا کمکی به اساتید جوانی که نیازمند حمایت‌اند صورت گیرد که بتوانند با آسودگی خاطر اثرگذاری بیشتری داشته باشند. ما نیز به سهم خودمان تمام تلاشمان را در دانشگاه صنعتی شریف و سایر دانشگاه ها خواهیم کرد که این پروژه که می‌تواند مسیر پروژه های بعدی را هم هموار کند، به زودی به نتیجه برسد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا