روز قدس نماد وحدت امت/ مقاومت در امتداد تجاوزی تررویستی و جنگ تحمیلی

راهپیمایی روز جهانی قدس امروز، جمعه ۲۳ اسفندماه، در حالی در تهران و سراسر ایران برگزار می‌شود که این میراث گرانسنگ امام خمینی (ره) پس از نزدیک به نیم قرن، همچنان به عنوان نماد وحدت و همبستگی امت اسلامی در دفاع از آرمان فلسطین، پرشورتر از همیشه زنده است.

به گزارش نبأپرس، روز جهانی قدس، یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است که در ۱۶ مرداد سال ۱۳۵۸، با درک عمیق از توطئه‌های دشمنان برای به فراموشی سپردن مسئله فلسطین، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان «روز قدس» نامگذاری کردند.

ایشان در پیام تاریخی خود فرمودند: «من روز قدس را روز حیات اسلام می‌دانم و روزی می‌دانم که باید تمام قدرت های اسلامی را به حرکت درآورد.»

این نامگذاری هوشمندانه، فلسطین را از یک مسئله منطقه‌ای به دغدغه تمام مسلمانان جهان تبدیل کرد و هر ساله در این روز، امت اسلامی با حضور پرشور خود در راهپیمایی‌ها، بر حقانیت مردم مظلوم فلسطین و لزوم آزادی قدس شریف تأکید می‌کنند.

امروز پس از ۴۷ سال، این میراث همچنان پوبا و بالنده است و هر سال بر شکوه آن افزوده می‌شود و امسال این راهپیمایی در شرایطی برگزار می‌شود که ملت ایران دو هته از حملات ناجوانمردانه و همه‌جانبه ائتلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی را پشت سر گذاشته‌اند .

روز قدس امسال، پیوندی عمیق با خون پاک شهدای این ایام، از جمله شهدای مظلوم مدرسه میناب و شهید آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی یافته است.

قدس؛ محور وحدت در سوگواره ملی

امسال آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در شرایطی فرارسیده که آرمان فلسطین با خون تازه‌ای پیوند خورده است؛ خون بیش از ۱۳۰۰ شهید ایرانی که در دو هفته گذشته بر اثر حملات بی‌امان ائتلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک و خون غلتیده‌اند.

راهپیمایان امروز در حالی راهی خیابان‌ها می‌شوند که هنوز گرد و غبار جنایت هولناک روز نهم اسفند در مدرسه دخترانه «شجره طیبه» میناب از خاطرها نرفته است؛ جایی که موشک‌های متجاوزان ۱۷۵ دانش‌آموز و معلم بی‌گناه را به خاک و خون کشید .

در پایتخت ایران اسلامی، خیابان‌های منتهی به دانشگاه تهران از ساعات اولیه صبح امروز میزبان جمعیت انبوهی از خانواده‌ها، زنان و مردان، پیر و جوانی خواهد بود که با دست‌های خالی اما دل‌های پرخون، همبستگی خود با مردم مظلوم فلسطین و تداوم راه شهدای والامقام این دو هفته جنگ تحمیلی را فریاد خواهند زد.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی منابع رسمی، حملات دو هفته اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تاکنون منجر به شهادت بیش از ۱۳۰۰ نفر و زخمی شدن بیش از ۱۰ هزار نفر از مردم بی‌گناه ایران شده است. آنچه این فاجعه را دلخراش‌تر می‌کند، سهم بالای کودکان، زنان و دانش‌آموزان در میان قربانیان است .

شهادت رهبر معظم انقلاب؛ ضربه‌ای که مقاومت را استوارتر کرد

در نخستین ساعات آغاز تجاوز نظامی در نهم اسفندماه، محل اقامت رهبر معظم انقلاب اسلامی، آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، هدف حملات هوایی ائتلاف متجاوزان قرار گرفت و ایشان به همراه جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی به فیض شهادت نایل آمدند .

این ضربه سنگین، نه تنها خللی در اراده ملت ایران ایجاد نکرد، بلکه، مشعل مقاومت را فروزان‌تر ساخت؛ راهپیمایی روز قدس، نخستین گردهمایی عظیم مردمی پس از آن واقعه است و پیام روشنی برای جهانیان دارد که راه رهبر شهید ادامه دارد و آرمان قدس زنده است.

در میان تمام جنایت‌های دو هفته گذشته، فاجعه مدرسه دخترانه «شجره طیبه» در شهرستان میناب به نمادی از بی‌رحمی متجاوزان تبدیل شده است؛ مردم به یاد شهدای مدرسه میناب و خانواده‌های داغدیده آنان با شور بیشتری به خیابان‌ها خواهند آمد و این پیامها را اعلام می‌کنند که حتی اگر کودکان ما به خاک و خون بغلتند، پرچم مقاومت زمین نخواهد ماند.

در روزهای نخست حمله، برخی رسانه‌های معاند و جریان‌های وابسته به بیگانگان تلاش کردند تا این جنگ را «کمک آمریکا به مردم ایران برای رهایی از نظام» جلوه دهند. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی از مردم ایران خواست تا علیه نظام قیام کنند، اما موج گسترده حضور مردم در مراسم تشییع شهدا و امروز در راهپیمایی روز قدس، پاسخی روشن به این ادعاهاست.

تحلیلگران سیاسی معتقدند که حملات به مدارس، بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی، چهره واقعی متجاوزان را آشکار ساخت و ثابت کرد که آنان نه به دنبال آزادی مردم ایران، بلکه در پی نابودی زیرساخت‌ها و تضعیف اراده ملی هستند که راهپیمایی خانوادگی امروز، بزرگترین پاسخ به این پروژه روانی خواهد بود.

آزادی قدس فریاد مشترک ملت‌های مظلوم

روز جهانی قدس تنها به ایران محدود نمی‌شود، بلکه در بسیاری از کشورهای جهان، مردم مظلوم و آزاده با وجود همه فشارها و تهدیدها، این روز را گرامی می‌دارند و همبستگی خود با مردم فلسطین را اعلام می‌کنند.

هر ساله در یمن، عراق، لبنان، سوریه، پاکستان، افغانستان، بحرین، و بسیاری از کشورهای اسلامی، راهپیمایی‌های روز قدس برگزار می‌شود؛ حتی در کشورهای غربی مانند آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و کانادا، مسلمانان و آزادیخواهان با وجود کارشکنی‌ها و محدودیت‌ها، گرد هم می‌آیند تا بر حقانیت فلسطین تأکید کنند.

این حضور جهانی، نشان‌دهنده زنده بودن آرمان قدس و بیداری وجدان‌های بشری در برابر جنایت‌های صهیونیستی است.

راهپیمایی روز قدس در حالی امروز در ایران و سایر کشورها برگزار می‌شود که پیام روشن ملت ایران و دیگر ملت‌های مسلمان، تجدید میثاق با آرمان‌های شهدای راه مقاومت به ویژه شهدای دو هفته اخیر، دفاع از کودکان و زنان بی‌گناه، و ادامه مسیر پرافتخار آنان تا آزادی کامل قدس شریف و نابودی کامل رژیم غاصب صهیونیستی است

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا