جلوگیری از تخریب جاده‌های روستایی بر اثر فعالیت معادن با خلاء قانونی مواجه است

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: برای جلوگیری از تخریب جاده های روستایی در اثر فعالیت معادن و حمل بارهای معدنی، قانون جامعی نداریم و در این حوزه با خلاء قانون مواجه هستیم.

 

به گزارش نبأپرس، هادی نظری در خصوص عدم جبران و ترمیم دیرهنگام جاده های روستایی آسیب دیده از تردد ماشین های حمل مواد معدنی، افزود: راههای روستایی برای تردد روستاییان است و برای حمل و نقل بارهای معدنی نیست، در زمان فعالیت معادن، در اثر بالا رفتن تردد کامیون ها و ماشین های سنگین همچنین حمل بار با ظرفیت های بالا، این جاده ها دچار آسیب و تخریب می شوند و روستاییان در مضیقه قرار می گیرند.

وی با بیان اینکه حقوق دولتی دریافتی از معادن هم جوابگوی جبران حجم خسارت جاده های روستایی نیست، اظهار داشت: در زمان حاضر ۲ هزار کیلومتر از ۶ هزار کیلومتر راه های ارتباطی استان، تحت تاثیر حمل مواد معدنی است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: امسال پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای ترمیم و روکش بخشی از محور زنجان – دندی اختصاص یافت همچنین برای ترمیم محور اورجک – خیرآباد در شهرستان ماهنشان نیز حدود ۱۵ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است که عملیات اجرایی آن پس از فصل سرما و بعد از عید نوروز انجام می شود.

نظری با بیان اینکه برای نگهداری از راه های روستایی فقط از اعتبارات استانی می توانیم هزینه کنیم، گفت: برای هر کیلومتر راه روستایی یک و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت ماشین آلات و تجهیزات راهداری این استان اشاره کرد و گفت: در زمان حاضر در مجموع ۲۵۳ ماشین آلات شامل ۹۶ دستگاه ماشین آلات سنگین با عمر متوسط ۲۴ سال، ۸۵ دستگاه ماشین آلات نیمه سنگین با عمر متوسط ۲۳ سال و۷۲ ماشین آلات سبک در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان موجود است و برای بروز رسانی و انجام خدمات مطلوب، به تامین ۵۰ دستگاه انواع ماشین آلات جدید نیز نیاز است.

وی با بیان اینکه ۳۲ راهدارخانه در محورهای ارتباطی استان احداث شده است، افزود: ۴۰۰ راهدار در این مراکز برای ارائه خدمات مستقر هستند.

نظری همچنین از اجرای عملیات روکش آسفالت ۷۵ کیلومتر از راه های ارتباطی استان در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: بیش از ۱۶۰ هزار تن آسفالت برای روکش این محورها استفاده شد و برای سال آینده حجم برنامه های عملیاتی در این حوزه بیشتر نیز خواهد شد.

 

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 13 =

دکمه بازگشت به بالا