کمک هزینه اقلام بهداشتی معلولان دو برابر شد/متقاضی پشت نوبت نداریم

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از دو برابر شدن کمک هزینه اقلام بهداشتی معلولان بسترگرا خبر داد و گفت: تا قبل از تیرماه کمک هزینه برای افراد معلول دارای شرایط ۳۰۰ هزار تومان بود که اکنون به ۶۰۰ هزار تومان رسیده است.

 

به گزارش نبأپرس، فاطمه عباسی افزود: این کمک هزینه برای افراد دارای معلولیت جسمی شدید و خیلی شدید، افراد دارای ضایعه نخاعی و افراد دارای بیماری های پوستی است که به طور مستمر باید از لوازم بهداشتی استفاده کنند.

کمک هزینه لوازم بهداشتی شامل افرادی می شود که دارای معلولیت بوده و پرونده کمیسیون پزشکی داشته باشند.

وی اضافه کرد: این افراد مشکلاتی مانند عدم کنترل دفع ادرار و مدفوع دارند یا چند معلولیتی هستند به طورمثال معلولیت حرکتی به همراه معلولیت شناختی و رشد دارند یا مثلا دارای بیماری روانی مزمن هستند.

۱۵۱ هزار نفر از کمک هزینه اقلام بهداشتی استفاده می‌کنند

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: همچنین خانواده هایی که دو یا چند فرد معلول در خانه نگهداری می کنند و توسط کمیته تشخیص معلولیت تائید شوند، کمک هزینه اقلام بهداشتی را دریافت می کنند و دیگر شدت معلولیت درنظر گرفته نمی شود.

عباسی افزود: همچنین برای افراد کم درآمد و متوسط دهک های پایین نیز کمک هزینه اقلام بهداشتی پرداخت می شود. افراد دارای معلولیت که ظاهرا پردرآمد هستند اما شرایط خاص داشته باشند با تشخیص کمیته تشخیص معلولیت، شامل حال دریافت کمک هزینه اقلام بهداشتی می شوند.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۵۱ هزار نفر از کمک هزینه لوازم بهداشتی استفاده می کنند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

پشت‌نوبتی‌های دریافت کمک هزینه اقلام بهداشتی به صفر رسید

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: سالانه ۲۵۰۰ نفر دارای ضایعه نخاعی به افراد تحت پوشش بهزیستی اضافه می شوند و جزو افرادی هستند که معلولیت شدید و خیلی شدید دارند و شامل حال دریافت کمک هزینه اقلام بهداشتی می شوند.

عباسی افزود: سال گذشته برای دریافت کمک هزینه اقلام بهداشتی، ۱۳۹ هزار نفر پشت نوبتی داشتیم اما امسال پشت نوبتی نداریم و هر کسی که شرایط داشته باشد می تواند کمک هزینه می گیرد.

وی یادآور شد: موارد ضایعه نخاعی ناشی از تصادفات، افتادگی از ارتفاع یا اتفاقات دیگر است و همه افراد دارای ضایعه نخاعی تحت پوشش سازمان قرار نمی گیرند و برخی از آنها تمکن مالی دارند.

عباسی، اقلام بهداشتی را شامل سوند فولی، کیسه کلستومی، پانسمان زخم بستر، پوشک خردسال، پوشک بزرگسال، پنبه بهداشتی و پماد ضد حساسیت برشمرد و گفت: پول این اقلام را به حساب فرد می ریزیم و خود فرد اقلام را می خرد. با توجه به تورم و گرانی اقلام بهداشتی پیگیر هستیم که از منابع دیگر مانند خیران اقلام بهداشتی را تهیه کنیم و در این زمینه به کمک خیران نیاز داریم.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا