برگزاری مسابقات پروش‌اندام «رباط‌ کلاسیک» + تصاویر

مسابقات پرورش اندام شهرستان رباط‌کریم تحت نام «رباط‌ کلاسیک» در ۴ رشته فیزیک، فیزیک کلاسیک، بادی کلاسیک و پرورش اندام امروز پنجشنبه ۲۸ دی‌ماه در سالن ورزشی شهید محمدی برگزار شد.

 

به گزارش نبأپرس از رباط کریم، پس از یک دهه وقفه و با حمایت شهرداری رباط‌کریم، مسابقات پرورش اندام شهرستان رباط‌کریم تحت نام «رباط‌ کلاسیک» در ۴ رشته فیزیک، فیزیک کلاسیک، بادی کلاسیک و پرورش اندام امروز پنجشنبه ۲۸ دی‌ماه در سالن ورزشی شهید محمدی برگزار شد.

این مسابقه که پس از حدود یک دهه وقفه و با حمایت شهرداری  رباط‌کریم برگزار شد، امروز شاهد رقابت ورزشکاران و قهرمانان مختلف برای شناخت نفرات برتر خود بود.

در پایان این مسابقات، با حضور حمیدرضا اله‌یاری شهردار رباط‌کریم با اهدای لوح، مدال و جوایز از نفرات برتر رشته‌ها و دسته‌های مختلف تجلیل شد.

همچنین با اهدای لوحی از سوی هیأت بدنسازی و پرورش‌اندام شهرستان از زحمات اله‌یاری شهردار رباط‌کریم در راستای حمایت از برگزاری این مسابقات تقدیر شد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا