نخستین پایانه مسافربری فازهای مسکن مهر در فاز ۵ پرند احداث می شود + عکس

عملیات احداث نخستین پایانه مسافربری فازهای مسکن مهر پرند با نظارت سرپرست شهرداری در جنوب فاز ۵ آغاز شد.
به گزارش نبأپرس از پرند؛ مجتبی مرادی در بازدید از روند احداث این پروژه بیان داشت: با توجه به افزایش روزافزون جمعیت در فازهای مسکن مهر پرند و فقدان پایانه مسافربری در این فاز ها، شهرداری و شورای اسلامی شهر احداث یک پایانه مجهز در جنوب فاز ۵ را در دستور کار قرار داده اند.
سرپرست شهرداری پرند افزود: این پایانه در زمینی به مساحت ۱۵۰۰۰ متر مربع با رعایت استانداردها و مطابق با جانمایی طرح جامع شهر پرند احداث می شود و عملیات ساخت آن از سوی معاونت عمران شهرداری شروع شده است.
مرادی نوروزی تصریح کرد: توسعه زیرساخت ها در کلیه مناطق به خصوص فازهای مسکن مهر، همواره یک دغدغه جدی برای مدیریت شهری به شمار می رود و شهرداری و شورای اسلامی شهر پرند از هر فرصتی برای پیشبرد پروژه های عمرانی و زیرساختی در این فازها استفاده خواهد کرد.
انتهای پیام/
لینک خبر:





