ادامه رویکرد خصمانه رسانه‌های سعودی علیه ایران

رویکرد خصمانه رسانه‌های سعودی علیه ایران با تکیه بر روایت آمریکایی صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

به گزارش نبأپرس، رسانه های رسمی سعودی به رویکرد خصمانه خود علیه ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در همسویی آشکار با سیاستهای تجاوزکارانه و تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی و تلاش بیهوده برای زنده نگه داشتن آشوبگری و اغتشاشات ادامه می دهند.

دعوت از مشتی به اصطلاح تحلیلگر مسائل ایران که در حقیقت اجیرشده های این رسانه ها برای تکرار آنچه باب میل صهیونیستها و آمریکایی هاست، به رویکرد ثابت العربیه و الحدث رسانه های دوقلوی سعودی علیعه ایران تبدیل شده است.

العربیه و الحدث به پوشش گسترده مواضع خصمانه،جنگ افروزانه و گزارشهای دروغین و جهت دار مقامات و رسانه های آمریکایی و رژیم صهیونیستی علیه مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ادامه می دهد.

این رسانه در همراهی با اغتشاشات اخیر حاضر به  استفاده از واژه تروریستهای مسلح برای قاتلان مردم و نیروهای حافظ  امنیت ایران نیست.

فیصل عبدالساتر تحلیلگر مطرح لبنانی گفت که رسانه های سعودی، تظاهرات میلیونی اخیر مردم ایران در محکومیت اغتشاشات و اقدامات جنایتکارانه تروریستهای مزدور را به دروغ تظاهرات علیه نظام القا می کنند تا رویکرد گمراه کننده و خصمانه خود علیه ایران و دنباله روی شرم آور از آمریکا و رژیم صهیونیستی را بیش از پیش نشان دهند.

البته شبکه های اماراتی هم به رویکرد ضد ایرانی خود در پوشش اغتشاشات سازمان دهی شده اخیر از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی و جانبداری از اغتشاشگران و تروریستهای مسلح و حامیان آن پرداخت.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا