پیگیری مواضع ایران در اجلاس APA بحرین

حاجی‌بابایی گفت: مواضع جمهوری اسلامی ایران در شانزدهمین نشست APA بحرین تبیین می‌شود.

به گزارش نبأپرس، حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی با اشاره به اهداف حضور هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در شانزدهمین نشست مجمع عمومی مجالس آسیایی (APA) در منامه، پایتخت بحرین، گفت: امروز هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به منامه، پایتخت بحرین، اعزام می‌شود. شانزدهمین مجمع عمومی مجالس آسیایی از چهارم تا هشتم بهمن‌ماه در این شهر برگزار خواهد شد.

نایب رئیس مجلس افزود: در این سفر، اهداف و مواضع جمهوری اسلامی ایران در این مجمع تبیین می‌شود و به مسائل عمومی جهان و همچنین مسائل کلان کشورمان پرداخته خواهد شد. در این چارچوب، موضوعاتی از جمله مسائل مرتبط با جمهوری اسلامی ایران، آمریکا، رژیم صهیونیستی و نیز مسائل فرهنگی، اقتصادی و امنیتی مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: همچنین در این اجلاسیه، نشست‌های متعددی به‌صورت عمومی و همچنین دوجانبه با کشورهای مختلف آسیایی برگزار خواهیم کرد تا بتوانیم مواضع جمهوری اسلامی ایران را به‌درستی تبیین کرده و درباره حقوق ملت ایران و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی گفت‌وگو کنیم.

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: امیدواریم این اجلاس فرصت مناسبی برای تبیین جایگاه جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در ارتباط با جنگ تروریستی رژیم صهیونیستی و آمریکا و فتنه‌هایی که طی هفته‌های گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است، فراهم کند و بتوانیم افکار عمومی جهان را در جریان واقعیت‌ها و مسائل مختلف کشورمان قرار دهیم.

برنامه هیئت پارلمانی ایران در اجلاس APA

در ادامه محسن زنگنه رئیس گروه مجالس آسیایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهداف و برنامه‌های هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در شانزدهمین نشست مجمع عمومی مجالس آسیایی گفت: نشست مجمع عمومی APA در روزهای 4 الی 7 بهمن‌ماه برگزار می‌شود و هیأت ایرانی نیز در روز چهارم بهمن ماه در جلسه هیئت‌رئیسه مجمع حضور خواهد یافت تا برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم انجام شود.

وی افزود: در صبح و بعدازظهر روز پنجم بهمن ماه، نشست کمیته اجرایی برگزار می‌شود که در آن موضوعات مختلفی از جمله وضعیت معاونت‌ها، ترکیب هیئت‌رئیسه سال آینده مجمع، تدوین بیانیه مقدماتی نشست عمومی و همچنین مباحث اجرایی مرتبط با بودجه و سایر امور اداری مورد بررسی و نهایی‌سازی قرار می‌گیرد.

رئیس گروه مجالس آسیایی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این نشست، قطعنامه‌های کمیته‌های اقتصادی، بودجه و فرهنگی که طی یک سال گذشته بررسی و تصویب شده‌اند، در کمیته اجرایی نهایی خواهد شد تا برای طرح در مجمع عمومی آماده شود.

زنگنه با اشاره به برگزاری مجمع عمومی در روزهای 6 الی 7 بهمن ماه نیز اظهار کرد: این اجلاس با حضور رؤسا و نواب‌رئیس پارلمان‌های حدود نوزده کشور آسیایی در منامه بحرین برگزار می‌شود و در روز نخست، سخنرانی نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی انجام خواهد شد. هم‌زمان با برگزاری مجمع عمومی، نشست‌های کمیته‌های چهارگانه تخصصی نیز در حاشیه اجلاس تشکیل می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در طول سه روز استقرار هیأت پارلمانی ایران در منامه، دیدارهای دوجانبه‌ای با رؤسا، نواب‌رئیس و رؤسای هیأت‌های پارلمانی هجده کشور آسیایی برگزار خواهد شد که در جریان آن، موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و مسائل مورد علاقه مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

 انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 20 =

دکمه بازگشت به بالا