از رنگ مشکی آرم بی‌بی‌سی تا وضعیت مبهم خاندان سلطنتی انگلیس

 رنگ مشکی آرم بنگاه سخن‌پراکنی دولت انگلیس (بی‌بی‌سی) در کنار خبر رسانه روسی درباره مرگ پادشاه و ناپدید شدن همسر ولیعهد این کشور، گمانه‌زنی‌ها درباره وضعیت خاندان سلطنتی انگلیس را افزایش داده است.

 

به گزارش نبأپرس، درحالی که بیش از دو ماه از خانم «کاترین الیزابت میدلتون» همسر ویلیام ولیعهد انگلیس بعد از عمل جراحی در ناحیه شکم خبری نیست و گمانه‌زنی‌ها درباره مرگ وی بالا گرفته است، دیروز خبر مرگ چارلز سوم در یک شبکه تلگرامی روس‌زبان منتشر و اعلام شد که نامبرده بعد از ظهر روز قبل به طور غیرمنتظره‌ای مُرده است.

این خبر به‌سرعت در سایر رسانه‌های روسیه بازتاب گسترده‌ای یافت، تا حدود یک ساعت بعد، خبرگزاری تاس وابسته به دولت روسیه با انتشار گزارشی اعلام کرد که مقامات کاخ باکینگهام این خبر را تکذیب و تائید کرده‌اند که چارلز سوم زنده و سرگرم انجام امور کاری است.

اما در همین فاصله، خبر یادشده مرزهای روسیه را درنوردید و به طور گسترده‌ای در شرق آسیا بازتاب یافت. بر همین اساس، سفارت انگلیس در اوکراین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «خبر مرگ شاه چارلز سوم جعلی است.» سفارت انگلیس در روسیه نیز با انتشار پیامی این خبر را تکذیب کرد.

به هر روی، چارلز طبق برنامه اعلام شده قرار است در ماه ژوئن (خرداد) در یکسری مراسم عمومی شرکت کند و تا آن زمان مشخص نخواهد شد که آیا خبر رسانه روس جعلی و یا واقعی بوده است.

از سویی، ناپدید شدن همسر ولیعهد انگلیس، همچنان سر خط اخبار رسانه‌های انگلیس است. خانم میدلتون چند ماه پیش برای عمل جراحی در ناحیه شکم به بیمارستان منتقل شد و از آن زمان کسی وی را ندیده است. هفته پیش کاخ سلطنتی کنزینگتون به مناسبت روز مادر، تصویری از او را به همراه فرزندانش منتشر کرد که بعدا مشخص شد، دستکاری شده است.

امروز هم تصویر تاری از وی روی جلد برخی روزنامه‌های انگلیس منتشر شده که نشان می‌دهد نامبرده به همراه ویلیام درحال قدم زدن است. کاخ سلطنتی کنزینگتون هنوز درباره اصالت آن اظهارنظر نکرده است، اما روزنامه دست راستی دیلی‌میل امروز در گزارشی ادعا کرد که این سند، «باید نگرانی‌ها در مورد سلامتی خانم میدلتون را از بین ببرد و تئوری‌های عجیب، بی‌اساس و آسیب‌زننده‌ای را که در فضای مجازی منتشر می‌شود، از جمله اینکه او مُرده است، بی‌اعتبار کند.»

در کنار این تحولات، رنگ مشکی آرم شبکه بی‌بی‌سی در صفحه اینستاگرام به گمانه‌زنی‌ها درباره وضعیت خاندان سلطنتی انگلیس دامن زده است. چندی پیش یک کاربر فضای مجازی ادعا کرد که بی‌بی‌سی رنگ آرم خود را از قرمز به مشکی تغییر داده است. آخرین باری که بی‌بی‌سی آرم خود را به مشکی تغییر داد، سپتامبر ۲۰۲۲ به مناسبت مرگ الیزابت دوم ملکه انگلیس بود.

البته ادعای مطرح شده در این زمینه اشتباه است؛ بی‌بی‌سی از آرم‌ها با رنگ‌های متفاوتی در شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کند. آرم بی‌بی‌سی در حساب اصلی این شبکه با پس‌زمینه مشکی است اما سایر حساب های خبری آن – از جمله “بی بی سی نیوز” – با پس‌زمینه قرمز است.

به هر روی مدتی است که افکار عمومی در انگلیس نسبت به وضعیت خاندان سلطنتی حساس شده است. این مساله زمانی اهمیت پیدا می‌کند که آمارها نشان می‌دهد محبوبیت این خانواده رو به افول است و دستکم یک سوم جامعه انگلیس، سلطنت را یک عنصر اضافه، پرخرج و منسوخ می‌دانند.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا