دعوای حامیان براندازی در فضای مجازی بر سر به دست گرفتن رهبری سایر جریان ها

جریان‌های مختلف در گروه اپوزیسیون ایران، دعواهای شدیدی با یکدیگر دارند و هریک در تلاش اند رهبری سایر جریان‌ها را به دست بگیرد.

 

نبأپرس – بعد از دعوای شدید براندازان بر سر رهبری اپوزیسیون که در گزارش‌های پیشین به آن اشاره شد، حالا نوبت به دعوای حامیان آن‌ها در فضای مجازی رسیده است. هر کدام از این جریان‌ها، خود را نماینده مردم ایران دانسته و به جریان‌های دیگر حمله کرده است.

بعد از دعوای شدید طرفداران پهلوی و رجوی بر سر رهبری اپوزیسیون، احسان کرمی، از چهره‌های حاضر در تلوزیون منوتو، از هر دو جریان تبری جسته و گفته است شرشان از همه دور باد.

در واکنش به احسان کرمی، یکی از حامیان جریان سلطنت طلب، ضمن فحاشی، به مقابله با او و شبکه منوتو پرداخته است.

کاملیا انتخابی‌فرد، سردبیر ایندیپندنت فارسی، به حمایت همه جانبه از سلطنت طلبان و پهلوی‌ها پرداخت و خطاب به جریان‌های متناقض براندازی گفت، چه خوشتان بیاید چه نیاید؛ پهلوی شاه ایران است.

در بخشی دیگر از جریان رسانه‌ای سلطنت طلبان، سعی شد تا بگویند اگر سلطنت پهلوی ادامه داشت، شرایط ایران بهتر بود.

در واکنش به این حمایت‌ها از پهلوی، عده‌ای دیگر از براندازان به مقابله با آن‌ها پرداختند و سلطنت طلبان را دیکتاتور دانستند و اشاره داشتند که آن‌ها هیچ کس را بجز خودشان قبول ندارند.

یکی دیگر از مخالفان سلطنت پهلوی که حامی تجزیه طلبان است، به بازخوانی اقدامات شاه پرداخت که شامل تصاحب حکومت با زور، کودتاهای انجام شده و فرار چندین باره شاه پهلوی می‌شود.

یکی دیگر از مخالفان سلطنت طلبان، آن ها را شکنجه‌گر و متجاوز دانسته است.

دعوای براندازان به جایگاه سعودی اینترنشنال هم رسید. برخی جریان‌ها او را حامی پهلوی و مخالف منافقین می‌دانند. یکی از طرفداران منافقین، ضمن توهین به اینترنشنال مدعی شده که ماموریت این شبکه، حمایت از پهلوی و سانسور مجاهدین است.

در مقابل، جریان حامی پهلوی نیز مدعی شد که سعودی اینترنشنال حامی منافقین بوده و تنها راه نجات، بازگشت به پهلوی است.

حامیان پهلوی به حضور مریم رجوی در پارلمان ایتالیا و معرفی خود به عنوان نماینده مردم ایران، واکنش نشان دادند و به مقابله با آن پرداختند.

همچنین انتقادهای شدیدی نسبت به دیدار رجوی با یک مقام اوکراینی شکل گرفت و اپوزیسیون، خواستار اتحاد علیه منافقین شدند.

از طرفی دیگر، مخالفان سلطنت طلبی، شبکه منوتو را وابسته به پهلوی دانست و به مقابله با آن‌ها پرداخت.

یکی دیگر از طرفداران براندازی، هر رسانه را  وابسته به جایی دانسته است. مثلا منوتو را وابسطه  به وزارت اطلاعات  ایران دانسته و  اسماعیلیون، مصی و پهلوی را صرفا به دنبال نمایش دانسته است.

چندی پیش نیز بعد از انتشار صوت لو رفته از سالومه سیدنیا، مجری منوتو، مشخص شد دعوای شدیدی میان اینترنشنال با منوتو و سالومه با مصی، وجود دارد.

جریان‌های مختلف در گروه اپوزیسیون ایران، دعواهای شدیدی با یکدیگر دارند و هریک در تلاش اند رهبری سایر جریان‌ها را به دست بگیرد. هرگاه یک جریان خود را به عنوان رهبر مطرح می‌کند، سایر جریان‌ها حملات شدیدی به آن داشته تا جایگاهش را خدشه دار کنند. چه پهلوی باشد، چه منافقین، چه اسماعیلیون، چه سعودی، چه منوتو.

منبع: فارس

پایان پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا