شناسایی 8 هزار کیلومتر مسیر پرحادثه/ رفع ۲۰۰ نقطه ‌حادثه‌خیز جاده‌ای تا پایان سال

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شناسایی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز از طریق فراوانی قابل توجه تصادفات رانندگی، از برنامه‌ریزی رفع ۲۰۰ نقطه پرحادثه تا پایان امسال خبر داد.

 

‌به گزارش نبأپرس به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در حاشیه نشست مشترک با استانداران با اشاره به شناسایی ۸۸۷ نقطه حادثه خیز از طریق فراوانی قابل توجه تصادفات رانندگی و رفع ۲۰۰ نقطه پرحادثه تا پایان امسال بیان داشت: از حدود ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های فرعی و اصلی‌، ۸ هزار کیلومتر مسیر پرحادثه نیز شناسایی شده که رفع نقاط حادثه‌خیز این مسیر‌ها نیز در دستور کار مجموعه سازمان راهداری و پلیس قرار گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: طبق برآوردها امسال اوج اول سفرهای نوروزی از ۲۴ اسفند‌ تا سوم فروردین خواهد بود که باید برای کاهش تصادفات از همه ابزارهای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برای مردم در خصوص معرفی نقاط پرخطر و رعایت سرعت مطمئنه در جاده‌ها استفاده کرد.

وی تصریح کرد: در تصادفات علاوه بر عامل جاده، عامل انسانی و خودرو نیز نقش قابل توجهی دارند که برای ایجاد محیط آرامش بخش در مسیرها و ایجاد فضایی برای استراحت رانندگان و مسافران، امسال در ۱۰۰ نقطه ایستگاه‌هایی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری در ایام سفرهای نوروزی تدارک دیده شده است.

بذرپاش با اشاره به تجهیز راهدارخانه‌ها در جاده‌ها و پویش «همراهان سفر ایمن» گفت: راهدارخانه ها و اماکن بین راهی را برای سفرهای نوروزی تجهیز خواهیم کرد تا در صورت نیاز مردم در طول سفر بتوانند برای استراحت حین طی مسیر از آنها استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: براساس آمار موجود تعداد قابل توجهی از تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی و خروجی شهرهاست، از این رو همکاری شهرداری‌ها برای بهبود وضعیت و کاهش تصادفات در این نقاط ضرورت است.

بذرپاش در ادامه سخنان خود در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح مسکن و شهرسازی در نشست با استانداران، بیان کرد: در این نشست اقدامات در حال انجام در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و تامین مسکن روستایی و کلانشهرها و تهران، تسهیل ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده و روش خودمالکی و موارد مربوط دیگر تشریح شد.

وی افزود: در این جلسه استان‌های پیشتاز در نهضت ملی مسکن اعلام و عقب ماندگی برخی استان‌ها نیز یادآوری شد و عوامل این عقب ماندگی مورد بررسی قرار گرفت تا اقدامات مورد نیاز برای سرعت بخشی در انجام امور حوزه مسکن صورت گیرد.

وزیر راه و شهرسازی اذعان کرد: دستگاه‌های دولتی موظف هستند زمین‌های مازاد خود را برای طرح نهضت ملی مسکن ارائه کنند که در این راستا مقدمات انتقال سند زمین‌های شناسایی شده در حال انجام است و ۲۸ هزار هکتار از اراضی نیز  در مرحله بهره برداری قرار گرفته است که به یاری خدا سال آینده خبرهای خوبی به گوش خواهد رسید.

وی ادامه داد: حدود هزار و ۲۰۰ شهر زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت در کشور وجود دارد که در این شهرها واگذاری زمین برای ساخت واحد های مسکونی یک طبقه حیاط دار انجام می شود.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا