پورمحمدی: برای افزایش مشارکت باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود

نامزد دوازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه احساسات تعلق، وفاداری و افتخار به وطن معنای هویت ملی است، گفت: رمز بقای یک ملت و سنگ‌بنای همه کنش‌های جمعی هویت ملی است. مجلس به‌عنوان نهاد قانونگذار، سازنده این آخرین سنگر در مقابل تهاجم فرهنگی است.
به گزارش نبأپرس، علی‌اصغر پورمحمدی نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با اشاره به انتخابات 11 اسفند، اظهار داشت: برای افزایش مشارکت باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود و همه کسانی که جایگاه، ارزش، آبرو یا رسانه‌ای دارند، پای کار بیایند و از همه ظرفیت‌ چهره‌های فرهنگی، هنری، دینی، ورزشی و… که شاید شکایت یا گله‌ای داشته باشند، مناسب است استفاده شود. این افراد را قانع کنیم که برای افزایش مشارکت مردم به میدان بیایند.

وی افزود: هویت ملی امری درونی و داوطلبانه است که بر احساس تعلق، متکی است. هویت ملی به ما، احساس عزت و افتخار می‌بخشد و هستی مارا بازنمایی می‌کند. وجه درونی هویت ملی، با حمایت‌های بیرونی، مقتدرتر می‌شود.

نامزد دوازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه احساسات تعلق، وفاداری و افتخار به وطن معنای هویت ملی است، گفت: رمز بقای یک ملت و سنگ‌بنای همه کنش‌های جمعی هویت ملی است. مجلس به‌عنوان نهاد قانونگذار، سازنده این آخرین سنگر در مقابل تهاجم فرهنگی است.

پورمحمدی تصریح کرد: در روزگاری که با پدیده انسان رسانه روبه‌رو هستیم، شناخت کامل و تسلط بر رسانه یک ضرورت است؛ ازاین‌رو جنگ امروز جنگ روایت‌هاست، گویی هویت افراد را همین روایت‌ها شکل می‌دهند.

وی تأکید کرد: رسانه ابعاد و ساحت‌های متعدد و گوناگونی دارد متشکل از بنگاه‌های رسانه‌ای حرفه‌ای کهنه‌کار تا چهره‌های هنری، ورزشی، سیاسی و مذهبی که جدیداً آنها را انسان رسانه خطاب می‌کنند به‌عنوان تولیدکننده پیام از یک سو و از سوی دیگر توده‌های مخاطبان به‌عنوان گیرنده و معرفی‌کننده پیام.

نامزد دوازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه عدم شناخت کامل یا کج‌شناختی هر بخش از این حوزه‌ها لطمات جبران‌ناپذیری را به تفاهم‌بخشی و برنامه‌ریزی دقیق حکمرانی وارد می‌سازد، ادامه داد: در زمان حاضر، پرداختن به امر رسانه بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد، به دو دلیل روشن؛ اول، ضعف پوشش رسانه‌ای اقدامات و زحمات خادمین کشور، دوم، روایت‌های دروغین بنگاه‌های خبرپراکنی معاند.

پورمحمدی اضافه کرد: این در حالی است که نظم عمومی، به‌منزله زیرساخت توسعه و امنیت روانی است و این امر، مستلزم فعالیت‌های رسانه‌ای منسجم و هماهنگ از طریق ظرفیت‌های مختلف رسانه‌های کشور است.

وی تأکید کرد: ضمانت اجرایی این امر، به‌دست توانمند قانونگذار متخصص رسانه، امکان‌پذیر خواهد بود، قانونگذاری که سالها در رسانه با امر هویت ملی و اقوام ایرانی و گروه‌های متعدد و متنوع اجتماعی سروکار داشته است.

نامزد دوازدهمین دوره مجلس تصریح کرد: انتخاب مردم، برای مجلس شورای اسلامی، مردان و زنان کارآمد در این میدان فرهنگی است که می‌تواند کارساز باشد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا