ترزیق دُز سوم واکسن کرونا مورد تاکید است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری به مراجعه پنج درصدی جامعه هدف واکسیناسیون دُز سوم علیه ویروس کرونا در استان اشاره کرد و گفت: اطلاعرسانی برای تسریع در روند تزریق این دُز در افرادی که سه ماه از تزریق دُز دوم واکسن آنها گذشته ضروری است و بر تزریق آن تاکید شده است.
به گزارش نبأپرس جعفر مردانی روز چهارشنبه در قرارگاه استانی مقابله با بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تمامی دستگاههای اجرایی استان موظفند توان خود را برای حفظ سلامت مردم بهکار گیرند.همچنین تاکید کردند اگر کارمندی واکسن نزده است باید سریعتر اقدام کنند چرا که تاثیر واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در کاهش مرگ و میر، ابتلا به کرونا و کم شدن تعداد بیماران بستری قابل توجه است.
وی حفظ سلامت مردم را از مهمترین اولویتهای این ستاد کرونا دانست و افزود: دولت سیزدهم جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و توجه به معیشت مردم و تولید را در دستور کار خود قرار داده است.
مردانی تصریح کرد: برای مدیریت ویروس کرونا طرح مدیریت هوشمند بر بستر امید ابلاغ شده که نیازمند بومیسازی است.
وی نظارت، رهگیری و کنترل بیماری را از عوامل کاهش عوارض ویروس کرونا در حوزههای مختلف دانست و اظهار داشت: سویه اُمیکرون کرونا وارد ایران شده است و در همین راستا رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی، فاصلهگذاری اجتماعی و تشدید نظارتها ضروری است.
به گفته وی، تعداد کارمندان واکسینه شده باید هر چه سریعتر به میانگین ملی برسد و اگر کارمندی واکسن نزده است باید سریعتر اقدام کنند چرا که تاثیر واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در کاهش مرگ و میر، ابتلا به کرونا و کم شدن تعداد بیماران بستری قابل توجه است.
وی رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در مدرسهها را از اهمیت بیشتری برخوردار دانست و گفت: البته اختلاف نظر در وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش برای ابلاغ دستور العملها باعث بروز دوگانگی در مدیریت این سویه میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هنوز با تعطیلی مدرسهها موافقت نشده اما براساس دستورالعمل مدیریت هوشمند کرونا میتوان از ورود دانشآموزان، معلمان و کادر آموزشی که دُز دوم واکسن آنها تاکنون تزریق نشده جلوگیری کرد.
مردانی یادآور شد: ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری پیگیری سریعتر این مهم را با اولویت در دستور کار خود قرار دهد.
به گزارش ایرنا، قدرت سرایت ویروس اُمیکرون نسبت به دلتا دست کم ۲ برابر بیشتر است و علائمی مانند سرماخوردگی، تب، بدن درد و سرفه خشک دارد.
هماکنون تمامی شهرستانهای چهارمحال و بختیاری بهجز شهرستان بروجن در وضعیت آبی (کمخطر شیوع ویروس کرونا) قرار دارد و شهرستان بروجن در وضعیت زرد (خطر متوسط) قرار دارد.
چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
انتهای پیام/
لینک خبر: