دروغ پردازی ، حربه ای نخ نما شده برای جذب مخاطب در فضای مجازی
امروزه در فضای مجازی برخی به راحتی دروغ می گویند تا به خیال خودشان احساسات مخاطب را متوجه خود کنند ، غافل از اینکه این حربه دیگر در بازار دنیای امروزی خریداری نداشته و مدتهاست که از نخ نما شدن آن می گذرد.
به گزارش نبأپرس، محمدرضا نصرالله زاده در یادداشتی به دروغ پردازی های بی پایه و اساس و حربه ای نخ نما شده برای جذب مخاطب در فضای مجازی می پردازد.
از چرچیل نخست وزیر انگلستان در ایام جنگ جهانی دوّم پرسیدند که آیا می دانستی فاتح جنگ خواهی شد ؟ پاسخ داد : با یک حادثه ساده پی بردم که جنگ را خواهیم برد !
شرکت در جلسهای حیاتی در راس ساعتی معین الزامآور شد . چرچیل میگوید : به علت اشتغال به کارهای دیگر چند دقیقه مانده به جلسه به رانندهام گفتم مرا فوری به محل جلسه برساند . راننده مسیر کوتاه امّا ورود ممنوع را انتخاب کرد.
وسط خیابان ناگهان افسر راهنمایی و رانندگی قبض جریمه به دست در حین بمباران پیدا شد و دستور توقّف داد . راننده گفت : نخستوزیر است و به جلسه محرمانهای میرود و باید در راس ساعت به جلسه برسد و به همین دلیل از خیابان ورود ممنوع استفاده کردم.
افسر با خونسردی گفت : هم ماشین و هم نخستوزیر و هم وظیفهام را خوب میشناسم.
چرچیل از افسر میخواهد تا جریمه را به نام او بنویسد اما افسر میگوید : جریمه متعلق به راننده خاطی است و باید نام وی نوشته شود . اما شما میتوانید شخصاً پرداخت قبض را بر عهده بگیرید.
با تسلیم قبض ، چرچیل دستور دور زدن را به راننده داد چرا که نمیتوانست اجازه دهد در خیابانی که ورود ممنوع است حتی پس از جریمه حرکت داشته باشد . وقتی راننده مشغول دور زدن شد چرچیل با لبخندی خاص سیگار برگش را روشن کرد و گفت : جنگ را میبریم !
راننده گفت: قربان ، جریمه شدیم ، زیر بمباران ماندیم ، به جلسه نمیرسیم، افسر راهنمایی اجازه نداد چند قدم دیگر جلو برویم که به موقع به جلسه برسیم ، و شما از پیروزی میگویید؟!
چرچیل پاسخ میدهد: جنگ را میبریم، چون قانون حاکم است و خیابانهای لندن به رغم بمباران سنگین دشمن با قانون اداره میشود .
بپذیریم که قانون فصل الخطاب همه امور است و این را هم بپذیریم که هر کاری هم قانون خاص خودش را دارد ، قانونی که در تمامی احوال نیز باید به آن احترام گذاشت . باور کنیم حرف زدن هم قانون خاص خودش را داشته و از اهمیت بسیاری برخوردار است . به قول بزرگی که می گفت : اگر حرف زدن بلد نیستیم ، حرف نزدن را که بلدیم ! پس هیچ گاه برای آنکه خودمان را به دروغ آباد نشان دهیم در صدد تخریب دیگران نباشیم .
متاسفانه این روزها فضای مجازی و گوشی های هوشمند این فرصت را برای همگان بوجود آورده است تا برای رهایی از تنهایی ، افراد از خودشان بگویند . خودشان را رستم دستان و دیگران را ناچیز قلمداد کنند و برای رسیدن به اهداف شوم خود نیز از بیان هر دروغی هم ابایی نداشته باشند .
دروغ می گویند تا به خیال خودشان احساسات مخاطب را متوجه خود کنند ، غافل از اینکه این حربه دیگر در بازار دنیای امروزی خریداری نداشته و مدتهاست که از نخ نما شدن آن می گذرد . آنها تنها خودشان را در آینه می بینند و بسان ضرب المثل تنها به قاضی رفتن و راضی برگشتن است ! آنها براحتی دروغ می گویند و انتظار دارند که دیگران هم دروغ آنها را بپذیرند . بگذریم از دوستی پرسیدم حالت چگونه است : با صراحت تمام رو به من کرد و گفت : خوب است ، اما تو باور نکن !
یادداشت: محمدرضا نصرالله زاده
انتهای پیام/
لینک خبر: