شعار شفافیت از رئیس شورای پرند عملی کردن آن با ما / عدم تحویل بوستان هسته ای 30 میلیاردی پرند به شهرداری + اسناد

با توجه به شعار شفافیت حسین کسمرادی رئیس شورای اسلامی شهر پرند و عدم پاسخگویی و شفاف سازی از اتاق شیشه ای شورا نسبت به اعلام هزینه‌های بوستان شهدای هسته‌ای ما را مجبور کرد تا شعار وی را عملی کنیم و برای تنویر افکار عمومی و شفافیت هزینه های این بوستان بدهکار و تحویل نشده به شهرداری پرند اسناد آن را برای شهروندان فهیم پرند منتشر و روشنگری کنیم.

به گزارش نبأپرس از پرند، بیش از یک ماه از انتشار خبر درخواست شفاف سازی هزینه های بوستان هسته‌ای پرند توسط رئیس شورای شهر پرند می گذرد اما وی از پاسخگویی به این رسانه مطالبه گر خودداری می کند.

حدود یک‌ ماه پیش در راستای شفاف سازی رئیس شورای اسلامی شهر پرند از اتاق شیشه ای این شورا در خصوص هزینه های بوستان هسته‌ای پرند که اعتبار تاسیس این پروژه در زمان افتتاح ۱۳۰ میلیارد ریال برآورد شده بود درخواست پاسخگویی و شفاف سازی شد.

وی در دوران انتخابات شورای شهر و انتخاب به عنوان اعضای شورا و رئیس شورای کنونی با شعار شفافیت اتاق شیشه ای شورا به این جایگاه انتخاب و منصوب شد، لذا خواهان این شفافیت در زمان قرار گرفتن در این جایگاه از وی هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر پرند طبق قانون و ماده و تبصره های شفافیت موجود در آیین نامه اجرایی مذکور نسبت به شفاف سازی مطالبه شده که در اخبار قبلی منتشر شده است اقدام کند و نسبت به مردمی که با رای و انتخاب و مشارکت آنها در این جایگاه منصوب شده است پاسخگو و مسئول باشد.

با توجه به شعار شفافیت حسین کسمرادی رئیس شورای اسلامی شهر پرند و عدم پاسخگویی و شفاف سازی از اتاق شیشه ای شورا نسبت به اعلام هزینه‌های بوستان شهدای هسته‌ای ما را مجبور کرد تا شعار وی را عملی کنیم و برای تنویر افکار عمومی و شفافیت هزینه های این بوستان بدهکار و تحویل نشده به شهرداری پرند مطالب و اسنادی را برای شهروندان فهیم پرند منتشر و روشنگری کنیم.

نکته قابل تأمل در این پروژه و حساسیت ایجاد شده برای شفاف سازی آن در این موضوع این می باشد که این پروژه همزمان با ۲۱ پروژه عمرانی مدیریت شهری پرند که ۹ پروژه عمرانی آن طی هفته دولت سال 99 در پرند با مشخصات و اعتبار ذیل افتتاح شد.

این پروژه شاخص و کلان بوستان بزرگ شهدای هسته ای با مشخصات و اعتبار ذیل انجام شد.

مساحت پروژه: ۷ هکتار
موقعیت مکانی: ورودی شهر
اعتبار: ۶۰ میلیارد ریال
آغاز پروژه: بهار ۹۹
زمان افتتاح: هفته دولت

مشخصات پروژه بوستان شهدای هسته ای پرند در بنرهای تبلیغاتی شهرداری در زمان افتتاح که در سطح شهر درج  ، چاپ و نصب شده بود.

در کناربنر بوستان هسته ای پرند

ولی در روز افتتاح تابلوی سنگ لوح یادبود افتتاح با مشخصات دیگری ساخته و در ورودی این بوستان نصب شده بود که توجه خبرنگاران و رسانه ها را به خود جلب کرد و بر حسب همین مغایرت اعتبار ساخت موجب مطالبه گری از مسئولین ذیربط برای شفافیت این پروژه شد.

 

بنر و تابلو ساخت بوستان هسته ای پرند در روز افتتاح

نکته حائز اهمیت اینجاست که وقتی یک پروژه تعریف می شود و می خواهد به مرحله ساخت وارد شود قبل از آن توسط کارشناسان عمرانی و متخصصین شهرداری برآورد کل هزینه های کامل با تمام اقدامات اجرایی و تجهیزات و سایر هزینه ها و بودجه اعتبار لازم برای آن پروژه تعریف و مشخص شده و طی یک لایحه توسط شهردار برای بررسی و تصویب اعضای شورا به صحن شورا ارسال می شود و پس از بررسی های لازم در کمیسیون های تخصصی و اعلام نظر هر یک از اعضا و تایید آن توسط رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت توسط تمام اعضای شورا امضا می شود و برای اجرا با بودجه تصویبی به شهرداری ارسال می شود تا اجرایی شود.

طبق تصاویر بالا که برآورد اعتبار مصوب اولیه این پروژه 60 میلیارد ریال برآورد شده است و در روز افتتاح سنگ لوح یادبود افتتاح پروژه مبلغ اعتبار و ساخت آن 130 میلیارد ریال اعلام شده و طبق مدارک و اسناد موجود که حسین کسمرادی به عنوان رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت در شورای آن دوره و رئیس شورای کنونی در این دوره از پاسخگویی و شفافیت هزینه های بوستان شهدای هسته ای برای مردم خودداری کرده و پاسخگوی این مطالبه به حق مردم نبوده است و با پیگیری از فرماندار و مسئولان موفق به دریافت هزینه های پروژه مذکور شده ایم که آن را جهت تنویر افکار عمومی و شفافیت خدمت شما شهروندان گرامی منتشر می کنیم.

مجموع سه صورت وضعیت ارسالی پیمانکار پروژه  219.553.029.423  ریال

اضافه %25 قرارداد                                           30.000.000.000

قرارداد ست ورزشی کودکان                                 3.600.000.000

فضای سبز بوستان                                          23.200.000.000

قرارداد پایه چراغ ها                                        16.000.000.000

نصب میز و نیمکت بوستان                                3.000.000.000

نصب المان هسته ای بوستان                              3.600.000.000

مجموع هزینه بوستان هسته ای                        298.953.029.423

آبادانی هر شهر با پول هایی انجام می شود که از طریق مختلف از عوارض و مالیات و ماده صد و سایر درآمدهای واصله از مردم و بودجه های شهرداری و دولتی برای رفاه و آسایش شهروندان هر شهری انجام می شود و این مبالغ و هزینه ها بیت المال محسوب می شود و هر مسئولی باید در جایگاه و مسئولیت خود امانتدار این بیت المال بوده و با دقت و نظارت در هزینه کردها آن را در جهت آبادانی و توسعه شهر مصرف کند، ولی متاسفانه این بیت المال در امثال این گونه پروژه ها مدیریت و دقت نشده و امروز شاهد این هستیم که پروژه بوستان شهدای هسته ای پرند که در ابتدا با 60 میلیارد ریال مصوب اعلام شده و بعد در روز افتتاح با 130 میلیارد ریال ساخته می شود، حال می بینیم با اختلاف فاحشی حدود 300 میلیارد ریال پول خرج این پروژه شده است و هنوز به پیمانکار بدهکار بوده و تحویل شهرداری نشده است و چهره این بوستان کم کم دربرخی فضا ها درحال تخریب شدن بوده و بیشتر تجهیزات ورزشی آن خراب شده و در نگهداری آن چون تحویل شهرداری نشده است دقت عملی و نظارتی نیست و بیت المال این مردم خوب ، صبور و فهیم در حال از بین رفتن است.

حال نکته مهم اینجاست که حسین کسمرادی به عنوان رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت به عنوان تنها عضو تایید شده و راه یافته از دوره قبل شورا به این دوره و سایر اعضای شورای قبل در آن دوره و رئیس شورای اسلامی شهر فعلی پاسخگوی این اختلاف فاحش هزینه ها برای این بوستان از 60 میلیارد ریال به حدود 300 میلیارد ریال باشند و طبق مدارک و اسناد با توضیحات منطقی و ادله محکم جهت تنویر افکار عمومی شفاف سازی و پاسخگویی کنند و ما به عنوان رسانه مطالبه گر آماده انتشار این شفافیت از طریق صوت و فیلم و نوشتار خبری مصاحبه رئیس شورا و سایر اعضا با اصحاب رسانه، برای مردم شهر پرند و مسئولان هستیم، این گوی و این میدان بسم الله، تا ان شاءالله با هم سراغ پروژه های بعدی برویم.

عجیب ترین نکته مهم این است که اشخاصی که با رای مردم و برای خدمت مردم به این جایگاه ها راه یافته اند و به عنوان مسئول هزینه های بیت المال را مدیریت نمی کنند و اینگونه هزینه ها را سر بار پروژه می کنند چگونه در مراسم افتتاحیه این پروژه ها از آنها تجلیل و قدردانی می شود، حال این تقدیر و تشکرها بابت چه موضوع و موردی صورت می گیرد بماند تا سوال بعدی ما!

توجه متن خبر افتتاحیه پروژه ها! محسنی بندپی استاندار تهران به همراه نوروزی نماینده مجلس و امام جمعه پرند در مراسم آیین افتتاح پروژه های عمرانی شهر پرند از شهردار، کلیه اعضای شورای اسلامی شهر و معاونت های شهرداری که طی مدت اخیر در اجرای پروژه های عمرانی مدیریت شهری پرند که نقش مهمی ایفا کردند، تقدیر و قدردانی کرد!

تجلیل از رئیس شورای پرند در مراسم افتتاحیه این پروژه ها از انها تجلیل و قدردانیتجلیل از اعضای شورای اسلامی شهر در افتتاح بوشتان شهدای هسته ای

بیشتر بخوانید اخبار مرتبط

رئیس شورای پرند در قاب شفافیت و پاسخگوی مطالبات مردمی

 

رئیس شورای پرند فراتر از ساختمان مدیریتی شورای اسلامی شهر از قاب شفافیت اتاق شیشه ای شورا ، پاسخگوی مطالبات و حقوق شهروندی مردم فهیم پرند خواهد بود.

به گزارش نبأپرس از پرند، حسین کسمرادی یکی از اعضای شورای اسلامی پرند است که دو دوره پیاپی در این جایگاه با اخذ رای به عنوان رئیس شورا ، رئیس کمیسیون حقوقی، ورزش و جوانان و همچنین خزانه دار و سخنگوی شورای شهر پرند مشغول به فعالیت است و یکی از مدعیان طرح شفافیت و قانون مداری در شورای اسلامی شهر پرند در راستای خدمت به مردم است و در هر مجلس ، مراسم و نشستی با تکرار مکرر این واژه ی وزین در کنار مردم قرار دارد.

گفتنی است این عضو شورا که مدعی طراح و مجری قانون شفافیت و اتاق شیشه ای شورا با در نظر گرفتن حقوق شهروندی در شهر و عضوی از شورا می باشد، در پنجمین دوره شوراها ، دوره ای که ۵ نفر از اعضای آن بازداشت شدند در شورا همچنان خدمتگزار مردم بود ، همچنین حسین کسمرادی در ششمین دوره انتخابات شورای شهر پرند که بیشتر اعضاء رد صلاحیت شدند ، این فرد با تمام قوا و تایید صلاحیت وارد عرصه انتخابات در لباس خدمت شد و با حضور بر مزار شهدای گمنام همچون دوره قبل با شهدای شهر تجدید میثاق و بیعت کرد و با اخذ رای مورد نیاز به شورا راه یافت و در بدو ورود اولین مدعی اجرای شفافیت و پرچمداری اتاق شیشه ای در شورا شد که این ادعا قابل تحسین است.

حال رسانه مطالبه گر و مردمی نبأپرس در همین راستا ، شورای اسلامی شهر پرند به ویژه رئیس شورا را تنها نخواهد گذاشت و با رصد امورات و مطالبه گری مردمی به شفافیت اتاق شیشه ای ، درخشندگی بیشتری خواهد بخشید.

نبأپرس ، طبق اخبار پیشین خود مبنی بر مطالبه گری حقوق شهروندی و اجرای شفافیت از اتاق شیشه ای شورا از حسین کسمرادی رئیس شورای اسلامی شهر پرند تقاضا دارد برای جامعه عمل پوشاندن به این واژه وزین و سرشار از شجاعت جهت تنویر افکار عمومی و پاسخگویی به مطالبات مردمی ، اولین موضوع را ظرف مدت هفته جاری برای شهروندان فهیم شهر پرند شفاف سازی کرده و تمام اسناد از لایحه ، میزان اعتبار تایید شده بوستان شهدای هسته ای پرند برای ساخت توسط شهرداری تا ساخت کامل با جزئیات هزینه کردها و همچنین عدم تحویل بوستان شهدای هسته ای  به شهرداری به علت طلبکار بودن پیمانکار و عدم تسویه حساب با وی یکی از مطالبات مردمی می باشد که نیاز به شفاف سازی دارد.

امید است پس از ارسال مدارک برای انتشار و شفاف سازی جهت تنویر افکار عمومی توسط رئیس شورا ، پس از آن موارد بی شماری که نیاز به اطلاع رسانی و شفاف سازی دارد از همین رسانه مردمی و مطالبه گر به اطلاع عموم شهروندان فهیم پرند خواهد رسید و  شهروندان گرامی پرند از قاب شفافیت رسانه نبأپرس مطالب مهم شهر پرند را دنبال کنند.

حال با توجه به تصویب قوانین و آیین نامه های اجرایی نسبت به انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات و مروری بر شفافیت نظام های شورایی با تاکید بر شفافیت شورای شهر و همچنین حقوق شهروندی در نظام اداری مصوب ۹/۱۱/۱۳۹۵ شورایعالی اداری که به شرح ذیل می باشد خواستار دریافت و انتشار اسناد و مدارک بر شفاف سازی و تنویر افکار عمومی شهروندان پرند هستیم.

برخی ماده و تبصره های قابل اجرای آیین نامه اجرایی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات

ماده ۱۰- مؤسسات مشمول قانون موظفند نسبت به انتشار اطلاعات دربردارنده حقوق و تکالیف مردم از طریق رسانه های همگانی اقدام نمایند.

برخی ماده و تبصره های قابل اجرای مروری بر شفافیت نظام‌های شورایی با تأکید بر شفافیت شورای شهر

یکی از کارآمدترین روش‌ها برای مقابله با فساد در عرصه مدیریت شهری [شورای شهر و شهرداری] و احیا و ارتقا سطح اعتماد متقابل مردم و شورای شهر بهره‌گیری از ابزارهای شفافیت است. این روش با کمترین هزینه می‌تواند علاوه بر ایجاد مزایای اقتصادی بالا و کاهش هزینه مبادله، موجب ارتقا سطح اعتماد متقابل مردم و مدیریت شهری شود. ایجاد کنترل و نظارت عمومی بر فرآیندهای مدیریت شهری و عملکرد شورا نیز از دیگر مزایای کلیدی طرح حاضر است.

برخی ماده و تبصره های قابل اجرای حقوق شهروندی در نظام اداری مصوب ۹/۱۱/۱۳۹۵ شورایعالی اداری

۳ـ دستگاه­ های اجرایی به آزادی بیان نظرهای شخصی، ارزیابی ­های انتقادی و پیشنهادهای اصلاحی مراجعین و رسانه­ ها احترام گذاشته و فضای تحمل نظرات مخالف را در درون خود نهادینه کنند.

۱۰ـ دستگاه­های اجرایی باید متناسب با مراجعات، به منظور بهبود مستمر نظام ارائه خدمت و افزایش رضایت­مندی مراجعان، به طرق مناسب اطلاع ­رسانی نموده و حسب میزان اهمیتی که اطلاع مردم از فعالیت­های آنها دارد، جلسات پرسش و پاسخ با اصحاب رسانه برگزار کنند.

۱۱ـ در جلسات پرسش و پاسخی که از سوی سخنگوی دستگاه اجرایی یا روابط عمومی دستگاه برگزار می ­شود، نباید تبعیضی از حیث دعوت، شرکت، طرح پرسش، ارائه پاسخ و سایر موارد، علیه رسانه ­های منتقد صورت گیرد.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا