استاندار تهران: کشور با جنگ تحمیلی اقتصادی مواجه است

 استاندار تهران در پیامی به مناسبت روز کار و کارگر، با گرامیداشت تلاش‌های صادقانه و مجاهدت‌های خاموش کارگران، تاکید کرد: در این مقطع حساس که کشور عزیزمان با جنگ تحمیلی سوم در عرصه اقتصاد مواجه است، کارگران، پیشگامان میدان تولید و پرچم‌داران پایداری و پیشرفت‌اند

 

 

به گزارش نبأپرس از روابط عمومی استانداری تهران، محمد صادق معتمدیان، طی پیامی ضمن تبریک روزکار و کارگر، کارگران را پیشگامان اقتصاد مقاومتی و پرچم‌داران تولید ملی دانست.

متن پیام استاندار تهران به شرح زیر است؛

 

کار و کوشش، چونان نَفَسِ صبحگاهان، جان‌بخش پیکر جامعه است و کارگران، آیینه‌دار عزت، غیرت و همت این سرزمین اند؛ آنان که بی‌هیاهو می‌سازند، بی‌ادعا می‌کوشند و چراغ تولید و امید را فروزان نگاه می‌دادند.

در سالی که به تدبیر مقام معظم رهبری، «سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» نام گرفته است، نقش کارگران شریف، اهمیتی دوچندان یافته است؛ چراکه تحقق آرمان‌های بلند این نام‌گذاری، در گرو اراده‌های استوار، بازوان توانمند و اندیشه‌های خلاق این قشر خدوم و سخت‌کوش است.

در این مقطع حساس که کشور عزیزمان با جنگ تحمیلی سوم در عرصه اقتصاد مواجه است، کارگران، پیشگامان میدان تولید و پرچم‌داران پایداری و پیشرفت‌اند؛ آنان که با استقامت و ایثار، سنگر تولید را استوار نگاه داشته و مسیر خودکفایی و اقتدار اقتصادی را هموار می‌سازند.

استان تهران، به‌عنوان قلب تپنده اقتصاد کشور، بیش از هر زمان دیگر وامدار تلاش صادقانه کارگرانی است که در کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و عرصه‌های صنعت و خدمات، با همت بلند و ایمانی راسخ، افق‌های نوینی پیش روی آینده می‌گشایند.

اینجانب، ضمن گرامیداشت روز کار و کارگر، مراتب سپاس و قدردانی خویش را از مجاهدت‌های ارزشمند کارگران عزیز استان تهران و سراسر ایران اسلامی ابراز می‌دارم و از درگاه خداوند متعال، برای این قشر شریف، سلامت، عزت، گشایش در معیشت و توفیق روزافزون در مسیر اعتلای میهن اسلامی مسئلت می‌نمایم.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

دکمه بازگشت به بالا