صنعا: شرطبندی عربستان روی مزدوران و شرکایش یک قمار از پیشباخته است

یک مقام دولت صنعا با هشدار به عربستان گفت شرطبندی ریاض روی مزدوران و شرکایش، یک قمار از پیشباخته است.
به گزارش نبأپرس، در پی اجرای معادلات یمن علیه عربستان سعودی تحت عنوان «محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید»، دکتر عبدالعزیز بن حبتور، عضو شورای عالی سیاسی یمن، طی سخنانی، به سخنرانی اخیر عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله اشاره کرده و گفت: سخنرانی جناب عبدالملک بدرالدین الحوثی، بیانگر رنج مردم یمن در نتیجه ادامه محاصره و تجاوز عربستان سعودی بود و موضع همه آزادگان را منعکس میکرد.
بن حبتور اظهار داشت که معادلات محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید، بهترین گزینه برای احقاق حقوق مردم یمن است. مردم یمن و نیروهای مسلح آنها در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و تکیه رژیم سعودی بر خائنان، مزدوران و ائتلافها، یک قمار از پیش باخته است.
وی تاکید کرد که یمن با محور مقاومت اتحادی تنگاتنگ دارد و هدف آن حمایت از فلسطین و مسائل امت و دفاع از مقدسات و ملتهای آن است.
این مقام یمنی اظهار داشت که یمن هیچ نوع قیمومیت یا دخالتی در امور داخلی خود را نمیپذیرد. همچنین بار دیگر هشدار میدهیم که ادامه تجاوز عربستان به یمن، عواقب وخیمی برای سعودیها خواهد داشت و برای آنها بهتر است که به تجاوز و محاصره علیه یمن پایان داده و حقوق مردم یمن را به رسمیت بشناسند.
بن حبتور در ادامه از مردم یمن و مواضع قهرمانانه و نقش آنها در امتناع از تسلیم شدن مقابل متجاوزان تمجید کرد و پایداری و مقاومت آنها در برابر ائتلاف متجاوز و حمایت آنها از رهبری یمن را که توانایی خود را در مقابله با چالشها و دستیابی به پیروزی ثابت کرده است، ستود.
محمد عبدالسلام، رئیس هیئت مذاکرهکننده صنعا نیز به نوبه خود در همین زمینه اعلام کرد: عربستان سعودی باید درک کند که مطمئنترین راه برای امنیت، پایان دادن به تجاوز و لغو کامل محاصره است. رژیم سعودی مسئول کامل عواقب تجاوز و ادامه محاصره علیه یمن است.
در همین زمینه عصر دیروز، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیهای اعلام کرد: در راستای تثبیت معادله «محاصره در برابر محاصره» و در پی اعمال دقیق تحریم دریایی بر کشتیهای نفتکش دشمن سعودی، 8 فروند نفتکش عربستان مجبور به تغییر مسیر به سمت «دماغه امید نیک» شدند.
وی تاکید کرد که روند محاصره دشمن سعودی ادامه خواهد داشت و دست نیروهای مسلح به اذن خدا در هر کجا که امکانپذیر باشد به کشتیهای آن خواهد رسید.
انتهای پیام/
لینک خبر: