ضربه عملیاتی پلیس به باند سارقان باغات در رباطکریم

فرمانده انتظامی شهرستان رباطکریم در تشریح جزئیات یکی از عملیات موفق پلیس در این منطقه، از دستگیری باند سارقین باغات در روستای انجمآباد رباطکریم خبر داد.
به گزارش نبأپرس از رباطکریم، سرهنگ غلامعلی نعمتی، فرمانده انتظامی شهرستان رباطکریم در تشریح جزئیات یکی از عملیات موفق پلیس در این منطقه، از دستگیری باند سارقین باغات در روستای «انجمآباد» خبر داد و اظهار کرد: در پی دریافت گزارشهای متعددی مبنی بر وقوع سرقت از باغات روستای انجمآباد، شناسایی و دستگیری عوامل این جرایم در اولویت ماموران کلانتری ۱۵ (منجیلآباد) قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس با بهرهگیری از اقدامات اطلاعاتی و بررسیهای فنی، موفق شدند مخفیگاه متهمین را در محدوده رباطکریم شناسایی کنند. در عملیاتی غافلگیرانه و با حکم قضایی، این افراد در محل اختفا دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی رباطکریم در ادامه توضیح داد: در جریان بازداشت متهمین، مقادیر قابلتوجهی از اموال مسروقه در مخفیگاه آنها کشف و ضبط گردید. متهمان در روند بازجوییها به ارتکاب ۴ فقره سرقت از باغات منطقه اعتراف کردند.
در پایان، سرهنگ نعمتی خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده، متهمین جهت سیر مراحل قانونی و اجرای احکام، به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
فیلمهای تولیدی ما را اینجا ببینید.
برای دسترسی سریعتر به اخبار ایران، داخلی و خارجی، استان تهران؛ شهرستانهای اسلامشهر، بهارستان، پاکدشت، پردیس، پیشوا، تهران، دماوند، رباطکریم و پرند، ری، شمیرانات، شهریار، قدس، قرچک، فیروزکوه، ملارد، ورامین صفحه مربوطه را از اینجا دنبال کنید.
انتهای پیام/
لینک خبر: