طوفان ملت در زیر باران رحمت/ موج بیست و پنجم حماسه خیابانی مردم پرند + فیلم

خروش مردم خستگی‌ناپذیر پرند در بیست و پنجمین اجتماع شبانه خود در زیر باران رحمت‌الهی همانند شب‌های گذشته در میدان نبرد استقلال پرند با اقتدار ملی و همبستگی مردم ایران پیام خود را برای دشمنان ارسال کردند.

به گزارش نبأپرس از پرند،‌ مردم ولایی و انقلابی پرند در بیست و پنجمین اجتماع شبانه خود همانند شب‌های گذشته در میدان استقلال پرند زیر باران رحمت‌الهی گرد‌هم آمدند و تا چهارراه فدک راهپیمایی کرده و با حمایت از رزمندگان خواستار ادامه ضربات محکم تا نابودی دشمن صهیونی شدند و در پایان پرچم استکبار جهانی آمریکای جنایتکار و رژیم منفور و منحوس صهیونی را به آتش کشیدند.

اجتماع امشب امت حزب‌الله پرند با رجز خوانی‌ کربلایی‌ رسول حشمتی و محمود برکتی از مادحین شهر پرند در پی شهادت امام امت و بیعت با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای همراه بود.

برای دسترسی سریعتر به اخبار (شهرستان رباط‌کریم، پرند) صفحه استان تهران را از اینجا دنبال کنید.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 17 =

دکمه بازگشت به بالا