قالیباف هشدار داد: لبنان و جبهه مقاومت جزو لاینفک آتش‌بس هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه لبنان و جبهه مقاومت جزو لاینفک آتش‌بس هستند، نوشت: آتش را تعطیل کنید در غیر این صورت پاسخ قوی خواهد داشت.

به گزارش نبأپرس، محمدباقر قالیباف امروز پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در خصوص توافق آتش‌بس میان تهران و واشنگتن نوشت: لبنان و همه جبهه مقاومت به عنوان متحدین ایران جز لاینفک آتش‌بس هستند. (بند ۱ طرح ۱۰ ماده‌ای)

وی در ادامه این پیام آورده است: آقای شهباز شریف، نخست وزیر محترم کشور پاکستان، به صورت علنی و شفاف به موضوع لبنان تاکید کردند و جایی برای دبه کردن نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آتش را تعطیل کنید، نقض آتش‌بس هزینه‌ها و پاسخ‌های قوی دارد.به گزارش ایرنا، پس از اعلام توافق اولیه آتش بس میان تهران و واشنگتن و علی‌رغم اینکه یکی از شروط ده‌گانه ایران برای آغاز روند مذاکرات صلح با ایالات متحده توقف آتش علیه جبهه مقاومت و لبنان است، رژیم صهیونیستی به حملات تجاوزکارانه خود علیه لبنان ادامه داده است.

در همین پیوند، جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه لبنان از شمول توافق آتش‌بس خارج نیست، نسبت به نقض تعهدات از سوی طرف‌های متجاوز هشدار داده و اعلام کرده است مسئولیت هرگونه پیامد ناشی از عدول از توافق بر عهده ناقضان آن خواهد بود.

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − سه =

دکمه بازگشت به بالا