کشف ۵۴ هزار تن گندم و آرد قاچاق در رباط‌کریم

 پلیس امنیت اقتصادی شهرستان رباط‌کریم موفق به شناسایی و توقیف مقادیر عظیمی از گندم و آرد قاچاق در یک کارخانه تولیدی شد.

به گزارش نبأپرس از رباط‌کریم، مأموران پلیس امنیت اقتصادی و تعزیرات حکومتی شهرستان رباط‌کریم موفق به کشف تخلفات گسترده در یک کارخانه تولید آرد شدند؛ واحدی که محصولات خود را بدون ثبت در سامانه وزارت صمت و خارج از شبکه رسمی توزیع به فروش می‌رسانده است.

بر اساس این گزارش، در بازرسی از این کارخانه، حدود ۳۰ هزار تن گندم و ۲۴ هزار تن آرد قاچاق شده و خارج از ضوابط شناسایی شد. همچنین اعلام شده این واحد طی شش ماه گذشته، ۴۹ تن آرد را خارج از شبکه قانونی عرضه کرده است.

آردی که با قیمت یارانه‌ای هر کیسه حدود ۶۵ هزار تومان باید به دست مردم و نانوایی‌ها برسد در بازار آزاد تا ۲ تا ۳ میلیون تومان به فروش رسیده می‌شده است.

فیلم‌های تولیدی ما را اینجا ببینید.

برای دسترسی سریعتر به اخبار ایران، داخلی و خارجی، استان تهران؛ شهرستان‌های اسلامشهر، بهارستان، پاکدشت، پردیس، پیشوا، تهران، دماوند، رباط‌کریم و پرند، ری، شمیرانات، شهریار، قدس، قرچک، فیروزکوه، ملارد، ورامین صفحه مربوطه را از اینجا دنبال کنید.

انتهای پیام/

انتهای پیام/


لینک خبر:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

دکمه بازگشت به بالا